Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
A dlaczego mialbym go do Ciebie zaadresowac pedale z nasienia sierra leone?
Feel free. Of me.
  • 83 / 2 / 0
jak mówi pradawne przysłowie,
proch jest dobry na wszystko.
a do alko szczególnie.
tzw. tolerka zależy najbardziej od ogólnej kondycji fizycznej, a szczególnie wątroby :)
np. sportowcy mogą zwykle dużo wypić, albo ludzie którzy pracują fizycznie i na powietrzu.
poza tym są też na pewno jakieś cechy dziedziczne :D
tolerancja przychodzi z wraz z latami picia (niekoniecznie w uzależnieniu).
oczywiście o niczym dobrym to nie świadczy.
Uwaga! Użytkownik homopsychosisnarcosis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Jak nie ma dnia do picia to nic nie pomoże. Nawet pół kilo tłustej golonki zjedzonej przed piciem. Ani proch. Nic. Najebie się człowiek i tyle. Wiem po sobie. Czasami padam na twarz po 2 piwach i czasami mogę chlać do rana i nie mieć kaca. I nie ważne co zjem.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 351 / 8 / 0
zyrtec pisze:
Nie rozumiem kretynów, którzy chcą sobie zwiększyć "tolerkę" na alko. Oddałbym wiele żeby jedno piwo mnie załatwiało a nie 10 lub 15. Jeżeli już bardzo chcecie to proponuję się uzaleznić od alkoholu wtedy będziecie mieć tolerkę jak chuj.
W trzecim, ostatnim etapie alkoholizmu tolerancja znika, łyk wódki i padasz na ryj i szczasz pod siebie. Jesteś na dobrej drodze.
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
pikolo pisze:
zyrtec pisze:
Nie rozumiem kretynów, którzy chcą sobie zwiększyć "tolerkę" na alko. Oddałbym wiele żeby jedno piwo mnie załatwiało a nie 10 lub 15. Jeżeli już bardzo chcecie to proponuję się uzaleznić od alkoholu wtedy będziecie mieć tolerkę jak chuj.
W trzecim, ostatnim etapie alkoholizmu tolerancja znika, łyk wódki i padasz na ryj i szczasz pod siebie. Jesteś na dobrej drodze.
Fakt, na bardzo dobrej... Tylko dlaczego trzeba się tak umęczyć by poznać te wszystkie stopnie wtajemniczenia...
  • 351 / 8 / 0
Nie masz jeszcze dość?
  • 152 / 1 / 0
Wiesz jak to jest: parę dni chlania potem parę w męczarniach a następnie po kilku następnych człowiek dochodzi do siebie, męczy mnie depresja, brak energii, wewnętrzna pustka i wtedy rodzi się pytanie...a może by tak piwko? ...resztę już znasz.
  • 351 / 8 / 0
Oj, znam. Z autopsji. Kurewsko ciężko, najciężej wyłączyć właśnie ten głos, co mówi "jedno małe piwko", wiadomo jednak, że ani jedno, ani małe, ani pod koniec piwko. Mi się udaje nie słyszeć tego głosu już kolejny rok.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
zyrtec pisze:
P.S. Nic nie musicie żreć tłustego, wystarczy że jeden z drugim najebią się dzień wczesniej konkretnie i zapewniam, że na kacu tolerancja wzrasta znacznie.
:mellow: U kogo to zaobserwowałeś? U mnie i u wszystkich znajomych jak na kacu pierwsze co spiję 2-3 piwa to z powrotem jestem najebany. Chyba że zacząć pić ale to pod wieczór po kacu to owszem. Ale to już jest po kacu.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 152 / 1 / 0
pikolo, gratuluję.

kwik, może wyraziłem się mało precyzyjnie; chodziło mi oczywiście o stan kiedy alkohol zupełnie wyparuje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.