- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
 - Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
 - Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.

ja osobiście uwarzam że będzie to najciekawsze przeżycie i mój ulubiony miks jaki mi sie uda wykombinować]
psylocybina księżniczka. Królowa meskalina. :)
Ja bym zrobił tak: mała dawka dxm, chwilę przed wczytywaniem deksa 1/2 kwasa naraz z malutką porcją grzybów.
A dxm dodałem z takiego powodu, że przekształca dysocjacyjnie inne psychodeliki, dzieki czemu ten miks mógłby zdać pozytywny test dla naszego psychodelicznego głodu. :-)
bodyload
euforia
śmiechawa
obecność ego
przemyślenia(osobiste i przemijanie vs. o wszechświecie, nieskończoności, absolucie, życiu, muzyce itd.)
już nie mówiąc o wizualnych efektach
choć to może subiektywne odczucia i kwestia dawki(grzybów jadłem małe ilości, bo mi strasznie dają po flakach :( a kwasy mocne i duże ilości)
Gwynnbleid pisze: wiadomo że każda substancja psychodeliczna sie różni, jednak pewien trzon pozostaje niezmienny ;) Po kwasie już nic mnie nie zaskoczyło a próbowałem troche RC. Owszem każda działa inaczej ale nie na tyle żeby pokazać coś całkowicie nowego ;) Może kiedys pomiksuje to wyjdzie nowa jakość
la dupa pisze: To sproboj dipt, albo 5-meo-dmt/dmt ;)
Jednak po przetestowaniu kilku innych psyche dochodze do wniosku, ze lepszym miksem bylyby grzyby+LSA. To jest to co ja wlasnie lubie. Samotna podroz, ew. z przyjacielem, z dala od cywilizacji, wszystko jest abstrakcyjne, magiczne, w dodatku multum przemyslen na najbardziej rozmaite tematy. A grzybki beda juz niedlugo :)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.