Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 195 / 20 / 0
drizzt pisze:
swoja droga ciekawe jak w trakcie jego kuracji , wyglada upalenie ?? wie ktoś ? :D :D :D
normalnie...
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wilkoquak »
do codeine. wiem ze chuja da bo to przeciez napisalem :) a branie tego regularnie przez kilka tygodni tez mi chuja dalo...
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ziomek19 »
To jak wreszcie można ten Piracetam do speed`a zarzucić ? Mam co prawda tylko jedna tabletke 800 mg ale moze cos pomoze ... I ile czasu przed speedem??
Uwaga! Użytkownik ziomek19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
ziomek19 pisze:
To jak wreszcie można ten Piracetam do speed`a zarzucić ? Mam co prawda tylko jedna tabletke 800 mg ale moze cos pomoze ... I ile czasu przed speedem??
mozesz, nawet potenguje troche dzialanie. (sprawdzone empirycznie)
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmowa »
znalazlam aukcje z piracetamem (memotropil) na allegro....
11zl za 10 szt, sadzicie ze warto kupic?
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
Gizmowa pisze:
znalazlam aukcje z piracetamem (memotropil) na allegro....
11zl za 10 szt, sadzicie ze warto kupic?
ja kupilam na recepte lucetam 800 za 20-scia pare zl 60 tabl. wydaje mi się że troszkę Ci się nie opłaca i już lepiej jakoś zbajerować lekarza o recepte, no ale twój wybór..
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC88 »
Elo mam Nootropil 1200mg i jest on przeterminowany 2miesiace, ale i tak go zjem :D Tylko chodzi mi o to czy ktos kiedys mieszal ten lek z alko??? jakie byly skutki po tym??? Czy to glupi pomysl zeby mieszac to z alkoholem??? :scared:
PEACE
Uwaga! Użytkownik THC88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan_Zeneek »
Mi jakies 4 -5 ms temu psychiatra przepisał Nootropil 400mg, odrazu udałem sie z opakowaniem do neurologa.. doprawił na Lucetam 1200mg / tansze, 90 tabletek ok. 35 zł / :D Od paru tygodni wpieprzam po 3-4 tabletki ( w sumie 3600mg - 4800mg) dziennie. W gaz wale dzien w dzien i w połaczeniu takich dawek z % nawet przyjemne efekty. Po za lekkimi mdłosciami nastepnego dnia po melanzu 0 skutkow ubocznych :D :D
Uwaga! Użytkownik Pan_Zeneek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
THC88 pisze:
Elo mam Nootropil 1200mg i jest on przeterminowany 2miesiace, ale i tak go zjem :D Tylko chodzi mi o to czy ktos kiedys mieszal ten lek z alko??? jakie byly skutki po tym??? Czy to glupi pomysl zeby mieszac to z alkoholem??? :scared:
PEACE
Jak ja jadlem takie dawki to moglem sie najebac prawie do woli, choc TObie radcze tak nie robic ;).
  • 714 / 45 / 0
Na moje oko piracetam to jedno wielkie placebo. Na niektórych 'działa' super hiper już po pierwszym użyciu, szczególnie jak nie przeczytali ulotki.
lol
skakanka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.