Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
napewno lzejsze niz po fecie
wkurwia mnie tylko ten kaszel na drugi dzien, taki wykrztuszajacy czy cos...
Dr. Johnson
xxxzzzxxx pisze: Po metkacie iv nie ma zejścia.
Na fizyczne objawy takie jak dreszcze i zimno, zwłaszcza w dłonie i stopy pomaga jakiś opiat, najlepiej robiła mi majka i.v. ale koda też da rade. Na rycie psychiczne zbenzować się dobrze i lulu. A jak trzeba dalej funkcjonować i nie można iść spać to jeszcze dołożyć tram.
Pomagało jeszcze połączenie chlorprothixen+koda albo bellergot+koda.
Poza tym zjeść coś słodkiego i wypić ciepłą herbatę.
Od jutra rzucam.
Zazwyczaj jest to po prostu takie głupie uczucie, że coś mam do zrobienia, że nie mogę siedzieć spokojnie, bo nie wszystko jest załatwione tak jak należy. Albo mam jakieś dziwne wyrzuty sumienia (nie związane z narkotykiem tylko np. z jakimś znajomym).
Co do snu, to ciężko jest usnąć. Ja zazwyczaj leżę ciągle świadoma, ale na pograniczu jawy i snu. I niby nie śpię, ale jestem odcięta od bodźców zewnętrznych. Albo się budzę co jakieś 15 minut. Ale nie przeszkadza mi to, bo jest to całkiem przyjemne, a rano i tak zawsze jestem w pełni sił ;)
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
Dla porównania - zwał po białym się da wyeliminować.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.