- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Czy da się spreparować speedballa z kraku i brauna ale takiego do palenia??
Jeżeli tak to jakie dawki czego.
czy krak palił by sie ze srebra?czy najpierw trzeba by zwaporyzować herke a potem spalić kraka?
Krak paliłem ale z butli z pazłota-wsypywałem go na popiół-standardowo jak bozia przykazała.
Ma szanse powodzenia??
A ogólnie to zmieszał bym kraka z brownem-ponoć to takie miłe połączenie...no ale w kanalize to ja tego nie pierdolne
Czyli przeważnie 100/100mg.
Jeszcze jak się klon w szkle trafił, no to już kompletnie przednia była zabawa.
xzx
Warszawski Cpun pisze: Ja zawsze sypałem tyle samo koksu co helu.
Czyli przeważnie 100/100mg.
ja jak [paliłem samo koko(kraka)to paliłem tak150mg-200mgaż w uszasch dzwoniło
no a samego helu to mysle że tak100mg by stykło
(z ok125mg zawsze mi kropelka zostawała-no ale paliłem narazie tylko 2 blachy)
chyba tak właśnie zrobie.
Napisz tylko czy to z jednej blachy i czy wymaga to jakiś specjalnych manipulacjii.
Czy krak też pali się w takiej temp jak waporyzuje hel-czy najpierw ładnie zdeczyć hell a potem przybliżyc zapalniczke zeby spalić krak??
acha i ma to być jarane z blachy nie IV-dlatego krak
xzx
Do gotowego helu-poprostu dorzucić kokolino,przefiltrować i PUK,puk??
mam jakoś110-120mg.helu,Normalnie w kanał czasem koko napierdalam tak ze120-150mg.A teraz nie wiem ile wrzucic kokolino-chyba troche mniej co?ok100?
Wyczyść tą łyche, sypnij na nią koksu (ok 50mg), dolej wody ok. 1/2 centa, zamieszaj (nie gotuj !) i jak się rozpuści, to dociągasz przez filterek do pompy z helem. Łamiesz ampułkę clonazepamu i jej zawarzrtość dociągasz do strzykawki z h i k.
Zaciągasz jeszcze trochę powietrza do pompy, potrząsasz nią, aby się wszystko ładnie zmieszało, wypuszczasz reszte powietrza z pompy i.. PUK :diabolic: :diabolic: :diabolic:
xzx
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.