...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
10 najlepszych sposobów na wyjście z dragów
inne dragi
124
13%
całkiem inne dragi
88
9%
miłość (eros)
286
29%
praca
73
7%
książki
16
2%
kościół
28
3%
szubienica
169
17%
buddyzm
59
6%
praca w monarze
19
2%
sport
123
12%

Liczba głosów: 985

ODPOWIEDZ
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mietaur »
Foch?
  • 3523 / 52 / 0
mietaur pisze:
Jestem ślepy, czy na prawdę nikt nie zadał pytania "z których kurwa dragów?" ?

Ech, ćpuny.
bo tak naprawdę uzależnienie wyglada w środku głowy tak samo niezależnie od substancji. Reszta to szczegóły
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 803 / 6 / 0
rysiekzklanu pisze:
no mercy, bij lufe nie pierdol ]
hehe Dobry tekst. Kiedyś miałem podobny w podpisie :-D

Sport też daje radę. Zwłaszcza taki, gdzie widzisz widoczne postępy w krótkim czasie. Czasem sport kosztuje więcej niż dragi, ale...
  • 333 / 11 / 0
feydewey pisze:
dxm może być pomocny przy rzuceniu papierosów, ale dragów? bzdura. wpierdalać to gówno by wyjść z narkotyków?
Nie nazywaj tego gownem. Po I razie z DXM nie cpalem przez kilka miesiecy. Takie to dostepne, malo uzalezniajace i juz jest gownem. To absolutnie wyjatkowa substancja, nie lepsza i nie gorsza od innych. Uwielbiam DXM, choc ostatnio rzadko go biore, bo slabo dziala. To efekt mojej bezgranicznej glupoty w obchodzeniu sie z tym srodkiem.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 459 / 3 / 0
właśnie, właśnie, od DXMu wara %-D
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
dla mnie to gówno - sam miałem do czynienia z deksem, nie cierpie tego okropnego smaku i dostępności -laik może sobie totalnie zryć mózg. pozatym wierzę w jakąś tam "kulturę ćpania":P
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
feydewey to wkręt czempiona.
To konto zostało zbanowane a osoba za nie odpowiedzialna strącona do ciemnego lochu.
                                                                                             Pozdrowienia z Jamajki.
  • 204 / 1 / 0
a ja myślalem ze ty...
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 99 / 1 / 0
On jest wkrętem adminów. Tak jak ja.

A czempion jest wkrętem muerto.
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
Admini to wkręt ludzi-jaszczurów.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.