Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: trid »
Ja myślałem, że to jest normalne (wszyscy tak mają) <_<
Close those peepers.
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Teraz moje HPPD wyglada calkiem inaczej Wczesniej moglem sie doszukac w nich wszystkich psychodelikow teraz po pewnym okresie czasu widze ze to dragonfly mnie najbardziej naznaczyl.
dajmy przyklad siedze sobie w lesie i katami oczu widze jak drzewa zaczynaja mi wyrastac z ziemii lub zapadaja sie oraz wiele innych efektow typowych dla wizualizacji z dragonflaja :)
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
No dokładnie, też zauważyłem, że ładne ryski zostawia skubaniec. Ciekaw jestem czy to po jakimś czasie minie, czy już tak zostanie :-D
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
HPPD chyba nigdy nie zejdzie na amen. Chociaż... DragonFly w szczególności przyczynił się do pokolorowania pola widzenia podczas spuszczonych powiek ;] Najbardziej natężone hppd miałem na drugi/trzeci dzień po locie na insekcie. I przez dobre dwa miesiące po dość krótkim patrzeniu np na las/góry oddalały się, albo jakoś rozciągały. Minęło kilka miechów od ostatniej ważki, a monitor i tak nie chce być biały tylko mi jakieś śmieszne pierdółki serwuje, hehe.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Pilleater tez mialem najbardziej natezone 2-3 dni po tripie na 2 mg .
SIedzialem sobie wpracy gdy nagle budynek zaczal sie zapadac
Ale to doslownie wszystko od sufitu , scian az po regaly z produktami %-D
Jeszcze widze ze DOC mnie gdzies tam trzyma
W taki sposob ze litery ktore powinny byc czarne sa srebrno-zlote :)
A takie kolory liter zawsze mialem po DOC I co najlepsze mam to caly czas :P
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: RemiX »
Mi hppd sie zalaczylo po ostatnich grzybach. Na poczatku myslalem ze cos sobie wkrecam az w koncu gdzies o tym przeczytalem i juz wiedzielem ze jednak nie. U mnie polega to glownie na tym ze np jak siedze to wydaje mi sie, ze bardzo wolno sie przesuwam, rozne zeczy zaczynaja sie ruszac, gdy na nie dluzej patrze, do tego czesto, jak katem oka spojrze na wylaczony monitor to wydaje mi sie ze jest wlaczony i masa podobnych przywidzen. Najbardziej z hppd mi sie podoba jak na jakims nudnym wykladznie patrze dluzej na biala sciane to po jakims czasie widze to co sobie wyobraze, tylko takie przezroczyste lekko. Na codzien hppd mi raczej nie przeszkadza tylko czasami jak sie probuje uczyc to mnie rozprasza.
Znalazlem ostatnio artykul ktory sugeruje ze hppd ma kazdy tylko jakby nie zdaje sobie z tego sprawy ale jak sie postarac to mozna nawet bez cpania to sobie wkrecic:
http://www.stormloader.com/hppd/klonopin.htm
  • 369 / 4 / 0
mozecie mi zaczac zazdroscic.
Pare dni temu mialem male przeziebienie, ale ogolnie to wyjebalo mnie do lozka dosc mocno, drgawki, majaki kropkeczki na scianach i widzenie przez powieki takie tam atrakcje. 3 Dni jechalem na pracetamolu w duzych dawkach, bo jak sie okazalo gripex mial 1g w zaszetce nie 500mg, do rzeczy.
Wyzdrowiałem i hppd prawie calkowicie zniknelo. Jak samo przyslzo tak samo poszlo, wypocilem, pracetemal zgniotl, nie wiem. Nie mam problemu przed zasnieciem, nie zapierdalaja mi roznokolorowe plamy, nie zmieniaja sie twarze na zdjeciach jak sie w nie wpatruje, jedyny symptom jaki mi pozostal to slabe widzenie w nocy, wszystko jest za taka jakby kaszką <_<
No ale ogólnie to na plus, pozbyłem sie tego gówna w jakiś magiczny sposób ^_^
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
mozecie mi zaczac zazdroscic.
No nie wiem tylko czego :nuts: Ja tam wolę faze na trzeźwo i za darmo ;] Zresztą, zjesz coś co atakuje serotonine to sam "zobaczysz", że hppd tak łatwo nie daje za wygraną :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 369 / 4 / 0
mnie to osobiscie wkurwiało, w dzien jak w dzien fajnie czasem cos powyginac od tak ale przy zasypianiu te jebane mroczki mecyzly mnie godiznami :-/
no ale poszly sobie, uf.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 613 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
kurde, ja już jadłem parę kartoników i trochę grzybków, a żadnego hppd jak nie miałem tak nie mam :P

czy dużo wszelakich psychodelików się nawpierdadaliście zanim pojawiły wam się takie bajery? ;)
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2009 przez Gluciorro, łącznie zmieniany 1 raz.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.