Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganzes »
Co jest głupiego w 3:00, bo nie łapię?
3.00 to godzina duchóff, nie slyszałeś ? ;))
  • 77 / 1 / 0
Każda godzina jest głupia... czas mija tak szybko, że chciałoby się go zatrzymać. Najlepiej na godzinie 22, przeżyć tripa i ponownie uruchomić czas :d

A co do działania dexa to prawdą jest, że na każdego działa on inaczej. Tak samo, jak każdy inny narkotyk. Za każdym razem człowiek inaczej reaguje na różne substancje i to jest najfajniejsze, bo nigdy nie wiadomo, czego się spodziewać ;]

Chociaż postawiłem na końcu emotke ";]" to jednak to ostatnie zdanie powinno być ostrzeżeniem przed braniem. Jeśli ktoś jest słaby psychicznie albo ma ciągle doły, to nie powinien brać narkotyków, bo tylko może sobie zaszkodzić.
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.Blond »
o dziwo podobne 'schematy' załączają mi się po DEX i po Sence :) Raz miałem coś takiego: pomyślałem, że fajnie byłoby z kimś pogadać na gg, otworzyłem panel gg, popatrzyłem kto jest dostępny i zauważyłem, że jest jeden kumpel z którym gadam średnio raz na tydzień. Chciałem do niego już pisać ale miałem takie odczucie, że nie muszę pisać bo on zaraz do mnie coś napisze; minęło kilka sekund i pojawiło się okienko w którym właśnie ten kumpel coś napisał :D
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Cały ten temat to absurd. Właśnie to spostrzegłem.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganzes »
Teraz, kiedy deksa nie biore już drugi miesiąc, patrząc na to trzeźwiejszym okiem, to też tak Zbigniewie uważam :)
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Teraz, kiedy deksa nie biore już drugi miesiąc, patrząc na to trzeźwiejszym okiem, to też tak Zbigniewie uważam
Teraz nie deksząc trzy miechy bez dni kilku nadal pamiętam, co ta substancja potrafi ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
pilleater pisze:
Teraz nie deksząc trzy miechy bez dni kilku nadal pamiętam, co ta substancja potrafi ;)
Dokładnie.
To cechuje prawdziwego miłośnika deiksemu.
Nie zganiajcie swoich słabości na dex.
To nie Acodin nas ćpa, to my go ćpamy. ;-)
:kawa: & :skret: o n l y
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Banda niewiernych. Mnie absolutnie przekonuje to że fenomen elektryczności został zauważnony w wielu źródłach niezaleznie. Np. mój kumpel nie mający neta, jeszcze 4 osoby z neta, sam trafilem na DXM e-zine szukając "DXM and streetlights" :D w 2004 ;)

Jezeli miałoby to być oszustwo mózgu, nie wydaje mi sie, że obserwacje bylyby az tak zbieżne. Chwytanie komórki przed smsem można wyjaśnić w ten sam sposób (komórka jest namierzana przed dotarciem wiadomości) ew. nastepuje sprzezenie odleglych umysłów. Jesli dla kogoś to mało to jest ignorantem pokroju ryśkaRonsona.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 23 / / 0
Trochę zmiksowałeś Jogurt. Chyba ładuje się 450 ?
Fuck mankind.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: plateaukatze »
Też tak miałam z telefonem, sms przychodził w momencie gdy go dotykałam. Efektu świateł nigdy natomiast nie zauważyłam, mimo że często zdarzało mi się na niskich plateau spacerować. A co do realcji z ludźmi, dxm naprawdę niesamowicie zwiększa empatię, albo też tylko uciekinierowi tak się wydaje. Sama nigdy nie miałam tej przyjemności opiekować acodinowym dzieckiem. Ktoś tego doświadczył? Czy faktycznie wydaje się że delikwent nas rozumie? Czy też zachowuje się jak kompetna miszanka dziwadła z przygłupem?
sit tibi terra levis! ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.