Starałem się o nich nie myśleć w sumie :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Wydarzeniem kluczowym było gdy pojechałem do holandii w 1 kl gim, wprawdzie nie miałem tak możliwości zapalić (jeszcze byłem za bardzo kontrolowany) ale zacząłem sie tym troche interesować, i po roku zapaliłem w polsce. Potem poszło z górki...
Po dzisiejszym robię przerwę
Jeśli chodzi o mnie, to dragi zawsze mnie pociągały (i nadal pociągają), choć głównie ograniczają się do trawy i pix (od wielkiego dzwonu). Ciężko mi sobie przypomnieć jakie miałem zdanie na ich temat (było to prawie 10 lat temu, teraz mam 26l.), ale raczej nigdy ich nie demonizowałem, jest to swego rodzaju zafascynowanie tą "kulturą". Lubię filmy, książki, muzykę opisujące lata 60 (ach, gdyby się tak przenieść w Lato Miłości do San Francisco'67...) z nieodzownymi odwołaniami do dragów.
Wciąż jestem przed spróbowaniem dxm, grzybów i kwasa, ale tak dużo się już o tym już naczytałem (głównie dzięki Wam) że myślę, że byłbym gotów. Również dzięki Wam wiem, których dragów nigdy nie ruszę (hel, cipacz), a które mnie korcą (dxm).
Bądź co bądź, obok setting, ważny jest także "set", więc myślę, że im bardziej pozytywnie jesteśmy do dragów nastawieni, tym więcej z nich wyciągniemy. No, ale Ameryki tym nie odkryłem...
Pozdro dla Was!
x = x
natomiast od malego interesowaly/pociagaly mnie halucynacje i halucynogeny. w sumie juz wtedy bralem pod uwage to ze bede mial spotkania z psychodelikami. no i tak sie stalo
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
ok 9 lat temu
forma rozrwyki: jazda rowerem, bazy z kumplami na bazie KD (Kaczor Donald dla niewtajemniczonych).
dziś 19:09
forma rozrywki: 2 bro , 2 nastepne w drodze łelkomee , jaruun (2-3 fyyfy) kurde nie nie ide na domową bo zjebany jestem pod studniówce (ostatki życia kaca) amen
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.