Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Świetna robota :D Jak przetestuję - nie omieszkam podzielić się wnioskami.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Ja już pisałem, testowałem z citroseptem i działał na 100%, tyle że to kurewstwo jest drogie.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Cypress pisze:
Ja już pisałem, testowałem z citroseptem i działał na 100%, tyle że to kurewstwo jest drogie.
a jaka jest cena tego cudu techniki? :-)

Logicznym też by był takowy miks: citrosept + koda + deks :-) Takie coś już by mogło porządnie wyklepać %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Ja bym dodała jeszcze pridinol i parę klonów, a na koniec baclofen.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
no ja to bym ogólnie do tego alprazolam dorzucił bo się zajebiście komponuje z kodą, deksem i kodą z deksem ;]
no ale nie mam i dooopa :-/
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jawor »
Verv pisze:
Gdy sie dowiem ile nalezy tego soku wypic (a dowiem sie kurwa! dowiem!) to zedytuje tego posta.
Heh, to się nazywa ambitna postawa :) Gj!
Uwaga! Użytkownik Jawor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
Wiedziałem, że nie powinienem był wchodzić na to forum :(
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Ja dzisiaj to stestuje, wypiłem sok z jednego grejpfruta (wyszła cała szklanka), a za 2 godzinki koda. Nawet jeśli nie zadziałą tak jak powinno, to co tam, taki świeżo wyciśnięty sok z grejpfruta jest i tak zajebisty.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
jak wyjdzie to napisz ile poszlo kody i jaki byl to grejpfrut :)
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Dla Verva'a wszyscy chórem

DZIĘ-KU-JE-MY

i to na poważnie :)
a 25 groszy pi pi ma?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.