Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: uFO! »
i chu z tego ze schengen ? nie ma na granicach "obstawy" ale za to poza granicami stoi od ch... policji,strazy granicznej itd... bo coś z tymi ludzmi musieli zrobic. Nie jest tak różowo jak sie by wydawać mogło ;)
Stoją na parkingach ,roznych zjazdach itd... i też trzepia ;]

To co zaobserwowałem w podróży ;)
Uwaga! Użytkownik UFO! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
A jechał ktoś może pociągiem?
Ten sposób wydaje mi się najbezpieczniejszy.
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Ale pierdolicie smuty, byly granice i dalo sie cos przymotac, nie ma granic i tez sie da. Smieszy mnie pojmowanie tego w sposob typu: 'nie ma granic to przywioze kilo weeda z hola' <_< Dlaczego nie zrobiles tego wczesniej? Bo jestes slaby i sie do tego nie nadajesz - proste. Boisz sie policji to sie za to nie bierz. Cieszcie sie ze chociaz mozecie na weekend wyskoczyc do amsterdamu bez stania w korkach na granicach, pieprzenia sie z paszportami albo celnikami ktorzy przeszukaja ci auto bo wygladasz jak hipis. Wsiadasz, jedziesz, palisz i wracasz. To wam nie wystarczy??
Back inna' town
  • 803 / 6 / 0
To niestety nasza cecha narodowa... zawsze więcej, zawsze zle i szarpnąć coś ponad system :-)
Dlatego w PL nie ma dawki 0,8promila we krwii jak w UK :-D

edit:
takich przykładów to jest w chuj hahah
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
lechu91 pisze:
Ale teraz granice można przejść w każdym miejscu, co daje dodatkowe możliwości. Strażnicy chyba nie będą patrolowali lasów...
A ty myślisz, że przed shengen to Polskę i Niemcy oddzielał betonowy mur? LOL. Zawsze się dało lasem przejść i kraje nie były nawet siatką oddzielone. Sęk w tym, że w strefie przygranicznej może cię każda służba skontrolować.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
z tego co przeczytalem to chlopa poprostu jakis chuj sprzedal. i tylko dlatego go zatrzymali. jebac spoleczniakow. pozatym on moglbyc tylko kozlem ofiarnym bo przeciez polska policia musi pokazac jaka jest zajebista i nawet granice im nie sa potrzebne zeby lapac dilerow. ale to tylko taka mozliwosc %-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
a swoją drogą co za debil się chwali przed wyjazdem że przywiezie dużo baki...
ja jakbym przewoził to bym nikomu nie powiedział, nawet bym się pofatygował i troche pobiegał po mieście, żęby w 1 miejscu dużej ilości nie kupować, zeby podejrzeń nie wzbudzać.

Jak mawia moja znajoma "przezorny, zawsze ubezpieczony" (chociaż niekoniecznie ma na myśli przewożenie baki, ale i do tego się sprawdza).
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Jezus pisze:
Jak mawia moja znajoma "przezorny, zawsze ubezpieczony" (chociaż niekoniecznie ma na myśli przewożenie baki, ale i do tego się sprawdza).
Moja tez tak powiedziala i wreczyla mi pierwszego kondona %-D
Back inna' town
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...