matek143 pisze: w okolicy mojego miasta (górny śląsk) jeszcze się z takim syfem nie spotkałem, zawsze były dobre
matek143 pisze: Nazwa]
Widzę tu pewną nieścisłość :-)
Dokladniej o jakich pigulach mowisz? bo tak sie sklada ze tez jestem z g.slaska i sama chujnia ]
Przez ostatnie kilka weekendów były np. pumy, dobro i zło, serca, smile, kropki, wykrzykniki, nl i b21... zawsze działały bardzo dobrze, dla starych wyjadaczy starczały 4 żeby ich połamało :-p
[quote="stary kwasiarz"]
ja też jestem z G.Ś. i jeszcze większa Ujnia nawet spida nie mia i zielonego ]
U nas białe i zielone sypie się kilogramami dziennie :-p Ja nie wiem na jakich wsiach wy mieszkacie albo po prostu nie macie źródeł...
[quote="Qkacz"]
Widzę tu pewną nieścisłość ]
Te dolary zadziałały tak na mnie, reszta moich kumpli (4), którzy je wzięli bawili isę świetnie :)
Mogę jedynie powiedzieć, że były jakiś czas temu nietoperze i armani, przyznam, że gówno nie drops.
http://piguly.xt.pl/
Może określenie "bawili się świetnie" odnosi się do tego, że przetańczyli całą noc znajomi twoi ,ponieważ tabsy były z fetą?........U mnie na G.Śląsku też każdy bawił się świetnie bo tabsy braliśmy praktycznie jako białe bo żadnego MDMA tam nie było.... A co do fety to wala się u nas kilogramami tylko że to ostatnio nie przypominało fety tylko mąkę :/ Sam nie wiem jak czytam twoje wypowiedzi to ty tam masz raj na Ziemi :-p
[quote="newbe"]
ooo kurwa ]
No i jak z tymi groszkami? Daly rade?
miales na odwrocie tabsa przedzialke czy nie ?i czy twoje byly nakrapiane czy caly czyste ?
a i twoje tez tak strasznie smierdzialy czyms? taki dzwiny mocny zapach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.