Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wszystkich recept na raz nie mogłem wysepić, a od lecytyny blisko lucetam ;-)
jeszce na dniach dokupie tauryne i kofeine i zaczynam akcje motywacje :-D
/ginjal, Ginkofar,Apatinac, siberian ginseng (zapisałem to w notatniku jak szukałem leków na zwiekszenie koncentracji)
ja od poniedzialku do dzis zaliczylem 3 kola jutro mam ostatnie, czwarte
ol na trzewo, wystarczy "siekierka nad głową" bo po co masz zapierdalac na budowie, jesli mozesz tyrac w zawodzie z ktorego tam robisz magistra ?
inspiracja do tego bylo chinskie ciasteczko z wrozba na ktorej bylo "uwierz w siebie i swoje możliwosci"
Brać więcej czy może do tego lecytyne albo acespargin?
Bardzo mocno odradzam stosowania modafinilu. Jedynym wskazaniem do stosowania tego preparatu jest narkolepsja. Preparat ten jest mało zbadany i przez to niebezpieczny. Może wywoływać groźne dla zdrowia działania niepożądane. W Polsce preparat który zawiera w swoim składzie modafinil jest dostępny wyłącznie na receptę z wtórnikiem (czyli różową receptę) - druk strzeżony na leki zastrzeżone i narkotyczne,można zamówić internetowo ,30 tabl. za 200 $ :o ..w pl cena to 600-700zl za op.
Faktem jest, że jest dosyć ciężko dostępny, ale dużo łatwiej (i taniej) można dostać adrafinil (nazwa handlowa Olmifon, np. w internecie około 30-40$ za opakowanie), który w organizmie metabolizowany jest do modafinilu.
W stosunku do innych leków dużym plusem jest to, że działa od razu, tak jak stymulanty, a praktycznie nie ma po nim zjazdu. Można na nim podobno bezproblemowo nie spać przez noc, drugi dzień normalnie przepracować i po zwykłym śnie 3 dnia wrócić do normalnego trybu życia.
Może trochę za bardzo ten modafinil reklamuję, ale naczytałem się o nim ostatnio dużo pozytywów i trochę się na niego nakręciłem, tak że wkrótce mam zamiar sprawdzić czy jest tak fajny jak go opisałem :-)
Poza tym przepisała mi jakąś dziwną suplementację właśnie na polepszenie pamięci i humoru dostosowaną do mojej grupy krwi, wieku i wagi. Polecam takie rozwiązanie bo wpierdalanie co sie da kupić jest bez sensu. Ja na przykład przedawkowałem żeń szeń i miałem od tego zajebistą, pernamentną zmułę.
mirror pisze: dostałam piracetam - Nootropil lekarz kazał mi brać tylko 1 tabletke rano(1200mg), nie za mało? mam 60 tab.
Brać więcej czy może do tego lecytyne albo acespargin?
Ja biorę rano i w poludnie. A kodex to zalecal 2x taka dawke hehe
libertine podaj nazwe tego srodka.
Nie może mi się za szybko skończyć.
I dlatego się zastanawiam czy nie brać do tego acesparginu, bo można bez recepty kupić.
Moja mama się dziwiła że tabletki aż po 1200mg i powiedziała, że jak teraz to jem to przed maturą chyba będę musiała amfetaminę.
W ogóle to wolałam bimanol, ale lekarka powiedziała że piracetam ok i że sama bierze.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.