Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mixun »
Gargamel pisze:
Herbata, albo jak ktos chce bardziej powera zlapac to kawa. Ja czesto pije kawe siekiere do trampka.
Zgadzam się bezapelacyjnie;] Herbata ale przede wszystkim mocna kawa parzona po turecku 5 minut po zapodaniu idealnie komponuje się z T ;]
"I wouldn't recommend sex, drugs or insanity for everyone,
but they've always worked for me." - Hunter S. Thompson
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Ja mam taki mały rytuał: koło 17-18 odpowiednia dawka T i po 5 minutach bardzo mocna kawa. W zależności od dawki T, po czasie, dorzucam benzo (najczęściej diazepam). Po 2-3 godzinach alkohol. Mmmm...

PS
Jeśli kogoś interesuje zawartość kofeiny w kawie, to na szybciocha polecam przeglądnąć ten artykuł (PDF).
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Ferd pisze:
Hedon pisze:
Cieplutka herbata i trawa oczywiscie , ale nie za duzo , buszek lub dwa i bedzie pieknie ;)
znasz się na rzeczy

pewnie była już o tym mowa, ale do tr by go wzmocnić najlepszy jest alkohol.
natomiast wg mnie, najlepszą sprawą na wzmocnienie działania jest dodanie kody.
pozdro
Ferd zgadzam się w stu % to nawet nie tyle wzmocnienie trama, co zmienienie działania, euforia się zwiększa, działanie uzupełnia się, koda cudownie pasuje do trama. Po samym tramie nieraz byłem nieco rozdrażniony, bo on tez "pobudza" jakby, a jak napiłem się kodeiny do niego to przeżywałem swoje najpiękniejsze opioidowe stany. Półtora miecha raz tak przeleciałem czy ciut dłużej. Poezja. Wole to od opium i majki iv i innych silnych opio z którymi mam małe doświadczenie (pewnie dlatego ;-) )
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Heh, ledwo wspomnialem o kawie juz multum watkow, ze kawa jest oki do trama.

Edit: nie chwale sie, ani nie zale. Ktos napisal o herbacie, ale herbata to nic w porowaniu do kawy przy tramie. Chyba, ze bierze sie trama z koda to kawa mija sie wowczas z celem.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
No. Z tą kawą to nic nowego, ale czasem fajnie tak popierdolić grupowo ;)
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
nie ma sensu "popierdolić grupowo" - szkoda wątku. Mocna kawa na tramie z podkładem w postaci benzo jest świetna, szczególnie jak oczka zaczynają opadać :-) tzn powieki chciałem napisać.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 1 / 0
A ja z własnego dowiadczenia mogę polecić baclofen. tak z 20 minut przed wzięciem tramadolu zaaplikować sobie 2 tabletki. ;-) Lekko rozluźnia i jak dla mnie potęguje działanie
  • 1525 / 197 / 0
Zgadzam się z Silje 2 szt. baclofenu 25mg, nie lubię dzialania serotoninowego Tramalu.
  • 327 / 6 / 0
ja zawsze mam dwie fazy przy tramsie: w fazie pobudzenia najlepiej sprawdza się kawa i energy drinki
a w fazie hamowania (kiedyś nodowania) browar, koda, benzosy
  • 154 / 2 / 0
Jeżeli się powtarzam to przepraszam nie czytałem całego wątku ale wiem, że tramal najlepiej wzmacnia szamanie regularnie 5-htp sprawdzone i potwierdzone.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.