ODPOWIEDZ
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
Zawsze można kupić paczkę ukraińskich L&M za maksymalnie 4zł :)
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
na dolnym śląsku raczej ciężko o takie ;) a przynajmniej ja się nie spotkałem. no może raz były jakieś Marlborasy z przemytu, ale szybko się rozeszły.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
Rastuch pisze:
na dolnym śląsku raczej ciężko o takie ;) a przynajmniej ja się nie spotkałem. no może raz były jakieś Marlborasy z przemytu, ale szybko się rozeszły.
kumpel zamawia z wysyłką, cza kombiniastym byc!!
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
l&m light albo mentol.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psylocibe »
Jakie wpadną pod rękę <_<
A tak ogólnie to lubię PallMall Light ^_^
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dezerter11 »
cygara z wąsem
Uwaga! Użytkownik dezerter11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
na dolnym śląsku raczej ciężko o takie
Pytaj we wrocławskich akademikach.
I'm broken.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan G »
Ja zazwyczaj palilem PallMall czerwone, ale ze wzgledu na tak wielki wzrost cen zaczynam sam sobie skrecac i duzo taniej wychodzi naprawde polecam,

Ps. Z gory przepraszam za brak polskich liter ale aktualnie siedze w ladynie, w malych ilosciach dosc drogie ziolo niestety mozna znalesc w ladynie, ale jesli ma sie dobry katakt to naprawde tanio wychodzi, 4g za 10 f
Uwaga! Użytkownik Pan G nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orkat »
do neuro snake :

Maxwell - to takie czarne / brązowe fajki ?? w brązowej bibułce ??? jak tak to gdzie to mozna dostac ???

najlepsze były fajki CRAZY , niestety juz tego nie ma

LM LIGHT
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
najlepsze były fajki CRAZY , niestety juz tego nie ma
Najlepsze to były Camele w miękkich paczkach bez filtra.
Tylko, że u nas w Polsce to nie.
I'm broken.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.