Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Rastuch pisze: na dolnym śląsku raczej ciężko o takie ;) a przynajmniej ja się nie spotkałem. no może raz były jakieś Marlborasy z przemytu, ale szybko się rozeszły.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
A tak ogólnie to lubię PallMall Light ^_^
na dolnym śląsku raczej ciężko o takie
Ps. Z gory przepraszam za brak polskich liter ale aktualnie siedze w ladynie, w malych ilosciach dosc drogie ziolo niestety mozna znalesc w ladynie, ale jesli ma sie dobry katakt to naprawde tanio wychodzi, 4g za 10 f
Maxwell - to takie czarne / brązowe fajki ?? w brązowej bibułce ??? jak tak to gdzie to mozna dostac ???
najlepsze były fajki CRAZY , niestety juz tego nie ma
LM LIGHT
najlepsze były fajki CRAZY , niestety juz tego nie ma
Tylko, że u nas w Polsce to nie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.