Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Przy okazji przedziurawiłam sobie palca dzyndzlem sprzączki od paska (mimo tych miłych środków- bolało, dzis mam niemal sparaliżowana prawą rękę). Chyba mam juz za dużą tolerancję, trudno. Najwazniejsze, że emocje dazynt egzist.
PS. Można barbital w proszku ładowac IV? (Mam nadzieję, ze to nie jest pytanie z cyklu "dxm iv" ale to chemicznie czysty środek, więc może by?) Hał tu du dat?
Rodzynka pisze: Z tego co kojarzę to IV nie...bo barbital nie najlepiej sie w wodzie rozpuszcza. Zostaje podanie dożołądkowe.
...a później jakaś sesyjka zdjęciowa i tell mi łaj I look so fajn o_O !?
Chcialbym sie dzjisiaj juz przespac, przed chwila sciagnalem ostatnia kreske, od 3 dni wciagam, a barbi wzialbym tak kolo 22
Warto pomagać.
generalnie moja rada to nie bierz teraz barbi
Jesli sie nei pokaze niedlugo, oznacza to ze juz sie rozkladam, a potomnym zostawjam w spadku 666 zł ktore zaraz wylicze i wloze w koperte, mozna sie bedzie zglosic po odbior po wczesniejszym kontakcie ze mna przez wrozke Samare.
Pozdrawjam wszystkie Monroe i wszystkich Witkiewjiczów
Warto pomagać.
Ze swojej strony mogę dodać chyba tylko: Heil Barbital.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.