Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Przy okazji przedziurawiłam sobie palca dzyndzlem sprzączki od paska (mimo tych miłych środków- bolało, dzis mam niemal sparaliżowana prawą rękę). Chyba mam juz za dużą tolerancję, trudno. Najwazniejsze, że emocje dazynt egzist.
PS. Można barbital w proszku ładowac IV? (Mam nadzieję, ze to nie jest pytanie z cyklu "dxm iv" ale to chemicznie czysty środek, więc może by?) Hał tu du dat?
Rodzynka pisze: Z tego co kojarzę to IV nie...bo barbital nie najlepiej sie w wodzie rozpuszcza. Zostaje podanie dożołądkowe.
...a później jakaś sesyjka zdjęciowa i tell mi łaj I look so fajn o_O !?
Chcialbym sie dzjisiaj juz przespac, przed chwila sciagnalem ostatnia kreske, od 3 dni wciagam, a barbi wzialbym tak kolo 22
Warto pomagać.
generalnie moja rada to nie bierz teraz barbi
Jesli sie nei pokaze niedlugo, oznacza to ze juz sie rozkladam, a potomnym zostawjam w spadku 666 zł ktore zaraz wylicze i wloze w koperte, mozna sie bedzie zglosic po odbior po wczesniejszym kontakcie ze mna przez wrozke Samare.
Pozdrawjam wszystkie Monroe i wszystkich Witkiewjiczów
Warto pomagać.
Ze swojej strony mogę dodać chyba tylko: Heil Barbital.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".