Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
Wczoraj w sumie w krew wpusciłam z gram tegoż specyfiku, plus jakieś 400mg tramadolu (ok.godz. 3.30). Wejście tramalu miłe, dobrze się zasypiało, spało chyba też, budzenie nastapiło z wielkim trudem o godzinie 15.
Przy okazji przedziurawiłam sobie palca dzyndzlem sprzączki od paska (mimo tych miłych środków- bolało, dzis mam niemal sparaliżowana prawą rękę). Chyba mam juz za dużą tolerancję, trudno. Najwazniejsze, że emocje dazynt egzist.

PS. Można barbital w proszku ładowac IV? (Mam nadzieję, ze to nie jest pytanie z cyklu "dxm iv" ale to chemicznie czysty środek, więc może by?) Hał tu du dat?
810 stawek dziennych za to!
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Z tego co kojarzę to IV nie...bo barbital nie najlepiej sie w wodzie rozpuszcza. Zostaje podanie dożołądkowe.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
Rodzynka pisze:
Z tego co kojarzę to IV nie...bo barbital nie najlepiej sie w wodzie rozpuszcza. Zostaje podanie dożołądkowe.
popieram również nie słyszałem o podaniu IV barbitalu
  • 6 / / 0
ta muerto to by wszystko IV+emołszyn dazynt egzyst=Baba Bez Placka!

...a później jakaś sesyjka zdjęciowa i tell mi łaj I look so fajn o_O !?
moja mama uwielbia sukienki Kenzo, a ojczym co roku jeździ do monte Carlo na wyścigi Formuły 1. Jeden z naszych domów na wybrzeżu Atlantyku można zobaczyć w wielu katalogach i opracowaniach na temat amerykańskiej architektury postmodernistycznej.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Buhahaha dobra przyczepka masz +.. Upss... nie ten wątek ale ja taki niecierpliwy jestem Uhhh.
  • 56 / 3 / 0
Czy mógłby ktoś potwierdzic tudziez zaprzeczyc informacje ze barbi plus amph =zejscie

Chcialbym sie dzjisiaj juz przespac, przed chwila sciagnalem ostatnia kreske, od 3 dni wciagam, a barbi wzialbym tak kolo 22
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
pewnie zalezey od dawki ale tez slyszalem ze nie wolno tego lączyć, na twoim miejscu bym tego nie mixował bo to chyba naprawde niebezpieczne choc z drógiej strony oszczegają zeby nie mieszać barbi z alko a mnie 2 piwo do weronalu nie zabiły %-D ,
generalnie moja rada to nie bierz teraz barbi
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 3 / 0
Nie majac chwilowo na stanie zadnych benzosow, zjadlem ~1g barbitalu gdyz rozklada mnie cholerna choroba po ciongu (ale ciong) i potrzebuje snu, a sen tak o nie przyjdzie.

Jesli sie nei pokaze niedlugo, oznacza to ze juz sie rozkladam, a potomnym zostawjam w spadku 666 zł ktore zaraz wylicze i wloze w koperte, mozna sie bedzie zglosic po odbior po wczesniejszym kontakcie ze mna przez wrozke Samare.

Pozdrawjam wszystkie Monroe i wszystkich Witkiewjiczów
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: neurastenia »
"W latach 1863-1864 niemiecki chemik Bayer dokonał syntezy karbamidu malonylowego, któremu nadał nazwę kwasu barbituranowego. W 1882 r. otrzymano z kwasu barbiturowego pierwszy lek nasenny - barbital. Nie znalazł on jednak początkowo szerszego zastosowania w medycynie. Dopiero później, pod nazwą Veronal, zyskał duże uznanie w praktyce lekarskiej. Lek ten wkrótce został nadużywany przez wielu ludzi. W 1913 r. Francuzi Vallon i Bessieres opisali uzależnienie od weronalu, nazywając go weronalizmem. Po I wojnie światowej nałóg ten zaczął się upowszechniać"

Ze swojej strony mogę dodać chyba tylko: Heil Barbital.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: loola_k »
hmm a gdzie można go jeszcze znaleźć w dość prosty sposób?
Uwaga! Użytkownik loola_k nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.