Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@anonimus . Ile ja bym dał żeby mieć zerową tolerkę. Powiadam Ci ! Szanuj ją i nie bierz benzosów za często . Widzę, że nawet Ci się podobają . Ciekawi mnie jak będzie na Ciebie działał Afobam ?
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 974 / 17 / 0
2 mg clona lub alpra nadal działa dobrze anksjolitycznie. Ale i po 6 mg nie urwie mi się film.
Tolerancja to też pojęcie względne ;-)
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
CosmoDo pisze:
@anonimus . Ile ja bym dał żeby mieć zerową tolerkę. Powiadam Ci ! Szanuj ją i nie bierz benzosów za często . Widzę, że nawet Ci się podobają . Ciekawi mnie jak będzie na Ciebie działał Afobam ?
Afobam działa jak na razie na mnie najlepiej. Moim pierwsztm benzo jakie brałem był właśnie afobam w ilości 1,5 mg ale to jak mi się dex rozkręcił i usnąłem. Póxniej brałem 1 mg i dojebałem metkatem jak juz sie alpra rozkręcił i było mi kurwa zajebwydupiście. Znajoma dostaje recki na afobam bo beirze go leczniczo i załatwi mi recke. Estazolam to shit. Dobry jedynie po kocie
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 3523 / 54 / 0
Z łezką w oku wspominam czasy kiedy po 2 mg klona dostawałem zeza i gadałem jak potłuczony, tolerka szybko rośnie ale spadać nie chce :cool: :nolove: Teraz te magiczne 2 mg staram się stosować leczniczo i naprawdę pomagają
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1069 / 12 / 0
ja juz za 2 dni będe miał paczuszke Afobamu 0,5 ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
po 3 miesiecznej przerwie klony z diazepanem jakos kiepsko ;/
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 8 / 0
taką że po 2mg alpra nie mogę dalej usnąć ale kij.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
a ja zjem 0,5 alpra i wkręce, że działa %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hiuui »
Szczerze, jak lecze się m. in. benzo, od 5 lat, to teraz moglbym zjesc 20mg clonazepamu i nie poczul zadnych dzialan rekraecyjnych... chyba po takim czasie, ten magiczny efekt ginie, probowalem ostatnio tez noctoferu, lorafenu, clono, afobamu w połączeniach ale nie uzyskałem nawet efektu senności...
Uwaga! Użytkownik hiuui nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 10 / 0
hiuui pisze:
Szczerze, jak lecze się m. in. benzo, od 5 lat, to teraz moglbym zjesc 20mg clonazepamu i nie poczul zadnych dzialan rekraecyjnych... chyba po takim czasie, ten magiczny efekt ginie, probowalem ostatnio tez noctoferu, lorafenu, clono, afobamu w połączeniach ale nie uzyskałem nawet efektu senności...
a w połączeniu z alko ?
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.