Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Wiesz, inaczej bym na to wszystko patrzył jakby powiedzieli wprost co jest grane... Jakby tak zrobili to olałbym to cieplutkim moczem. A że zrobili tak jak zrobili - jak ktoś Cię uderza w jeden policzek roztrzaskaj mu drugi - w tym miejscu mogę to z czystym sumieniem zastosować :-p
[quote=""nicze""]
powodzenia
[/quote]
Dzięki.
Excellence.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Ostrą filozofię dorabiacie. Upał szkodzi, co?

Nicze, ty gnoju, wczoraj obśliniłeś blanta o 20% bardziej niż zwykle!
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Wybiła 15.03 czyli czas na 8 dzisiaj lufkę...poczekajcie...

Nicze trochę dojebałeś, nie ma co. O tym, że ważne z kim się jara nie rozmawiamy ponieważ jest to PODSTAWOWY warunek bez którego nawet nie wyciągam zielska z kieszeni. Jeśli z kimś nie lubię jarać to nie jaram, proste. Chyba dawno nie byłeś w PL i zapomniałeś o panujących tu zasadach. ;-) bo chłopaki dobrze prawią.

Dodam od siebie, że blant powinien zostać rozpalony przez osobę go tworzącą (czyli tak zwana "Twoja Siora" ), i podany obowiązkowo w lewo. Unikamy w ten sposób wartościowania współtowarzyszy. 3 buchy wzięły się stąd, że w przypadku palenia w kilkoro jeśli pierwszy lub drugi ściągnie po 8 może się okazać iż 2 ostatnich nie dostanie nic. Każdy jara po 3 i jest sprawiedliwie. Nikt jednak nie będzie ci miał za złe jeśli skręciłeś bolka ze swojego stafu i bierzesz nadobowiązkowe sztachy, no nikt.

Nie bedę palił z najlepszym kolesiem który puścił pawia tak samo jak nie polecę w ślinę z kobietą która dokonała tegoż czynu przed chwilą. Tu nie rochodzi się o szacunek, a o zwykła higienę.
Pozdro

9 lufa...
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 134 / 1 / 0
O właśnie o to mi chodzi...

Widzisz... to dobry zwyczaj, żeby rozpalała osoba, która go robiła (zazwyczaj tak jest, ale jak już mówiłem, chodziło mi w tym wątku o stworzenie czegoś na wzór jointowego savoir vivre), często bowiem jest tak, że robiący blanta ma jakąś koncepcję jego rozpalenia (już nie mówie o "flaming backflip", ale zwyczajnie w zależności od tego jakiego dżojka się robi tak się powinno go rozpalać...)

W lewo... nigdy o tym nie myślałem... zawsze automatycznie to szło...

Tak sobie teraz myśle, że ostatnio najwięcej osób nowo poznanych przeze mnie było właśnie przy okazji palenia - czyż to nie cudowne? :)
  • 545 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nicze »
syncro pisze:
Ostrą filozofię dorabiacie. Upał szkodzi, co?

Nicze, ty gnoju, wczoraj obśliniłeś blanta o 20% bardziej niż zwykle!
upychalem w ustniku filtr Koza[tm] (made by nose)
– Czyż życie nie rozczarowuje? – Tak.
  • 88 / 2 / 0
i podany obowiązkowo w lewo
Chciałeś napisać w prawo...
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Ze wskazówkami ze gara, u mnie tak się przyjęło.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
sprytne
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
1. rozpala ten co kręcił
2. PRZECIWNIE do wzkazówek zegara
3. Nie zaciągać się całym płucem bo to i tak nic nie daje (nagminne u lufkowych palaczy)
4. machy... a jak kto woli i tak wszyscy się spizgają (zwykle palę jointa na 2-3 osoby)
5. Uwielbiam bawić się kręceniem jointów, bletka na lewą stronę, jakiś fikusny diamencik poezja
6. jeśli jest już mało to obowiązkowo SZOCIK :cheesy:

Kręcenie jointa jest jak pieszczenie kobiety, całujesz ją po całym ciele, nadajesz kształt uczuciu by się nim za chwilę rozkoszować. Nabijanie lufki to gwał a za dupkę to się powinno wieszać za jaja.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 88 / 2 / 0
Skoro przyrównujesz to do takich spraw, to chciałbym przeżyć zbiorową orgię...
Nie bój się plamy na swetrze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.