Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Zawsze wiedziałem, że jest taka ciekawa strona Hyperreal, no ale jakoś tak nie oglądałem jej nigdy. Dopiero jak kumpel dał mi chloroformu po którym mialem niezłą śmiechawę i jazdę to wszedłem zobaczyć czy to jest mocno szkodliwe i na moje szczęście/nieszczęście zobaczyłem arta od gałce, po tym to już popłynąłem... no ale i tak [H] nie czytałem zbytnio. Dopiero niedawno zainteresowałem się co to jest ten DXM i z czym to się je (gdzie to można kupić) i odkryłem fascynujący świat leków na kaszel %-D Tak więc dzięki [H] dowiedziałem się że substancje psychoaktywne to nie tylko nielegalne narkotyki od dila i grzybki halucynki. [H] nauczł mnie, że można się najebać tanio i bez konieczności kontaktów z dilerami a jako, że nie chcę poprostu takich kontaktów posiadać to pewnie wogóle bym nie ćpał teraz, ale to dla mnie zaleta, bo przez to całe ćpanko jakie sobie zafundowałem przez ten cały czas stałem się imho lepszym człowiekiem, bardziej otwartym i towarzyskim. No i nie odczuwałbym tak fajnie ciała jak teraz ^_^

Kwintesencja mojego wywodu: A Hypciowi dziękujemy za DXM :rolleyes:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 157 / 6 / 0
Dzieki hypciowi poznałem niesamowity kosmiczny DXM, przyjemność i relaks kodeiny i haluny po cipaczu!!! Gdyby nie ta strona możliwe że bym już nieżył...
Destination Unknown
  • 99 / / 0
nie pamietam od kiedy mnie ciagnelo do dragow, pewnego dnia wrzucilem z ciekawosci w duckduckgo 'narkotyki' pobladzilem po paru stronach i trafilem na H. wczesniej tylko pare razy palilem ganje, potem przeczytalem o salvii, od razu wiedzialem ze to jest dla mnie stworzone.. za dxm tez dziekuje chociaz jestem uczulony, ale w malych dawkach do kody jest wysmienity^^ ogolnie moje cpanie jest wyjatkowo 'internetowe'
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007 przez kurzowy, łącznie zmieniany 1 raz.
dwie dziurki w nosie i skończyłosie
  • 261 / 16 / 0
firma synofi syntelabo powinna odpalić conieco hypkowi. Takiej reklamy Acodinu sami by nie wymyślili.
810 stawek dziennych za to!
  • 166 / 3 / 0
dzieki H, przede wszystkim uniknalem wielu uzywek po czytaniu nt. skutkow.
a zaczalem poprostu z siebie, bez szalu i tak to sie ciagnie.
Uwaga! Użytkownik panda z puszczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Sądzę, że największym w sensie takim O_o) wynalazkiem jest benzydamina. Pierwszy raz kupiłam tantum rosa, bo mi się coś na hypku o oczy obiło. Następnie po wyjściu z apteki przeczytałam, iż jest to płyn do irygacji pochwy. Stwierdziłam, że to niemożliwe, aby ćpuny były aż tak durne i poszłam oddać wynalazek. Niestety pan farmaceuta nie przyjął saszetek spowrotem i byłam zmuszona się z nimi nie rozstawać.
Po powrocie do domu upewniłam się na H, że rzeczywiście ćpuny są aż tak głupie i stałam się jednym z nich, co gorsza. Mogę jedynie dodać, że benza była jedynym środkiem przy którym powiedziałam sobie "Stop, niegdy więcej" i jestem w tym konsekwentna.

A oprócz tegio moje spidowanie w celu wzbogacenia wiedzy mej na studia na ogół kończyło się wylewnymi postami w ogromnych ilościach pisanymi przez całą noc. Naukę natomiast rozpoczynałam podczas porannej toalety,tuż przed wyjściem z domu. Tak, tak. Hypek zabiera czas, kradnie i wyciera sobie nim pupę.
810 stawek dziennych za to!
  • 884 / 31 / 0
yam'teoretyk pisze:
Kropla w morzu.. Pominą. Znajdą jeszcze coś na mnie. %-D
Znajdą?
Człowieku, od kiedy jesteś moderatorem, masz już własną teczkę w CBŚ, a Twój nick jest gdzieśtam przyczepiony na tablicy korkowej ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
ja ze swojej prokuratorskiej strony mogę tylko wspomnieć, o rozpoczęciu postępowania wyjaśniającego i w poniedziałek odsyłamy to wam czyli syncro i najtowi do dalszego prowadzenia. Mam nadzieję, że ta łysa sekretarka znowu nie wyśle tego do gospodarczych.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Na tablicy korkowej iwszą za nami rozsyłane listy gończe. W miejsce twarzy z przodu i z profilu są nasze avatary :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 803 / 6 / 0
I lotkami w nas napierają hihi

łysa sekretarka? Zlustrowana, czy może to Czyjaś Stara i nie trzeba? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich