Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja zapakowałem zmielone 3g nasion w husteczke do nosa i popiłem goracym imbirem . Obyło sie bez jakichkolwiek problemów . POszło gładko . Niestety nie odnotowałem tez żadnych efektów działania ruty . Chyba jak dla mnie za mała dawka .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Efekty ruty bywają subtelne. Mogą też być dosyć mocne, zależnie od przyjętej ilości. Dozuj ostrożnie, różnie działa na różne osoby.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ borrasca - takze nastepna moją dawką będzie 5g . Najchętniej zrobiłbym to juz dziś , ale niewiem czy tak można z dnia na dzień . Po za tym własnie jadłem kapusniaczek :-p
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Też jadłem rutę bez ekstrakcji, mieliłem w buzi, smaczna nie jest ale też nie najgorsza. Efekty odczuwalne po 3,5g
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Otóż to, różne są gusta, hehe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Witam. Czy spotkaliście się ze sklepem gdzie można zamówić czystą harmalinę ? Czy konieczna jest ekstrakcja i babranie się z nasionami ruty (nie chce mi się tego robić ze względu na moje beztalencie kulinarne i tego że coś sknocę). No i dawkowanie byłoby dużo prostsze i przyjemniejsze niż aplikacja kilku gram nasion które ciążą na żołądku.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
a nie lepiej zalatwic sobie moklobemid?
  • 4 / / 0
Ja zapodałem około 10 g (tak mi się wydaje, dochodzę do tego wniosku drogą dedukcji - była to cała paczka, która chyba własnie miała być 10-cio gramowa [nawiasem mówiąc wogóle nie znałem dawkowania]) ruty stepowej, w postaci wywaru (nasiona gotowane ze 3 razy).
Powiem, że była to jedna z najmocniejszych bomb w moim życiu. Więcej ruty nie zapodawałem.
Uwaga! Użytkownik newman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
teflon pisze:
a nie lepiej zalatwic sobie moklobemid?
Moklobemid nie wzmacnia psychodelików gdyż należy do inhibitorów MAO typu A. Potrzebne są inhibitory typu B, takie jak harmalina, przy których trzeba trzymać odpowiednią dietę gdyż spożycie pokarmu bogatego w tyraminę może spowodować zgon.
Powiem, że była to jedna z najmocniejszych bomb w moim życiu.
Możesz opisać nieco dokładniej :) ?
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
skoro jest uzywany jako maoi do ayahuski to chyba wzmacnia. zobacz sam ile jest tripriportow na erowidzie z uzyciem moklobemidu i trypamin http://www.erowid.org/experiences/exp.c ... C1=-1&Str=
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.