Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać grzyby?
Tak
154
59%
Nie
4
2%
Nigdy nie brałem/brałam
105
40%

Liczba głosów: 263

ODPOWIEDZ
  • 750 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Ja chce grzyby :F sadyści =|

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 5299 / 106 / 0
No to kurwa sam nie jesteś :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 750 / 11 / 0
No to nie piszcie jak to jest zajebiaszcze po grzybach, bo aż mnie ciśnie z zazdrości. Jeszcze coś głupiego zrobie, jakąś gałkę wszamam czy coś...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 5299 / 106 / 0
Vart mnie w środku pali na myśl o Zibenach!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 66 / 3 / 0
vart pisze:
No to nie piszcie jak to jest zajebiaszcze po grzybach, bo aż mnie ciśnie z zazdrości. Jeszcze coś głupiego zrobie, jakąś gałkę wszamam czy coś...
z takim nastawieniem popadniesz w urojenie grzybowe i szamać będziesz wszystko co do łysic podobne ( grzybowki alkaliczne czy też psiaki i inne małe pierdy rosnące w trawie będą potencjalnym celem desperackiego głosu serca wołającego o kontakt z innym światem poprzez zarodniki psylocibe
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 750 / 11 / 0
Nie sądze, obejrzałem już tyle obrazków i czytałem tyle opisów łysic, że nie ma szans żebym się pomylił. Nawet filmiki na youtube dla pewności oglądałem. Nawet FAQ o nich napisałem! :-D %-D

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
a ja mam ok. 800 grzybow jeszcze z tamtego sezonu i bede szamal jak tylko wroci lato. zazdrosccie mi :cool:
  • 66 / 3 / 0
[quote="vart"]
Nie sądze, obejrzałem już tyle obrazków i czytałem tyle opisów łysic, że nie ma szans żebym się pomylił. Nawet filmiki na youtube dla pewności oglądałem. Nawet FAQ o nich napisałem! ]

hmm mam nadzieje ,że je widziałeś w realnej przyrodzie i jadłeś je , wtedy FAQ będzie miało duszę.
Gdy jesteś na polanie świat się zmienia, każdy mały grzybek ,którego napotkasz ma swoją duszę , gdy choćby podobnego do łysicy znajdziesz snujesz refleksje typu " czy on może mieć coś wspólnego z psylocibe " ... ale fakt faktem jest ,jak go ujrzysz na prawdę , poczujesz to uczucie , wszelkie oznaki wątpliwości odlecą w zapomnienie i nadejdzie skupienie ;>
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 750 / 11 / 0
No właśnie najśmieszniejsze jest to, że grzybów nie jadłem jeszcze =] ale FAQ to nie trip raport, nie musi mieć duszy, byleby było konretne ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Shpongleyes dokładnie tak! Ja kiedy zbieram tom łysice od kołpaka czasem poznaję po tym, że łysiczkę zawsze zbiorę od razu, a przy kołpaku pojawi się wątpliwość, choćby wyglądał identycznie jak łyśka.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.