Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak często ćpacie...?
Codziennie
42
30%
Prawie codziennie co 2-3 dzień
39
27%
Raz na tydzień
41
29%
Raz na miesiąc
15
11%
Jak przyjdzie okazja raz na rok
5
4%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ee prezes na lipnej wsi mieszkasz u mnie za miastem i ogolnie na calej wschodniej sciani dobre melanze, ziele na imprezach i sieka ogolnie dostepna :-D
Nie pierdola sie ze kosciol w niedziele, bo maja na to wyjebane... ;-)

A lepper broni swego podworka, bo co by nie bylo wywalczyl wiele dla rolnikow lacznie z nowa no juz nie nowa ustawa o wolnej dzialalnosci gospodarczej rolnikow... Wiec na kogo maja glosowac co? Mowie o rolnikach w tym momencie...
Zreszta od jesieni sam przechodze na rolnika :-D Zawsze mniejsze skladki na ubezpieczenie sie placi ;-)
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
codzienie floxetyna 2x aurorix na poczatek dnia
szlugi jekiwes energon napoje
codzienie jaranko no i browarki
wekendy sesja
hel mdmd kregi koks i.v.
jaranie i czasem kartonik
grzybki
dmx
no i zasada przypierdalam tylko w wekendy
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
no1 pisze:
codzienie floxetyna 2x aurorix na poczatek dnia
Dziwne, że nie dostałeś zespołu serotoninowego. Tych leków nie powinno się łączyć.

W jakich dawkach bierzesz dokładnie jeśli można wiedzieć?
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
[quote="yam'teoretyk"]
ee prezes na lipnej wsi mieszkasz u mnie za miastem i ogolnie na calej wschodniej sciani dobre melanze, ziele na imprezach i sieka ogolnie dostepna ]

że to lipna wieś to mi nie musisz mówić ale niestety jak byłem młody musiałem sie przeprowadzieć z rodzicami tu bo dostaliśmy DOM i teren w spadku, więc... No ale jak skońcvze szkołe to raczej sie do miasta przeprowadze znajde prace i sie wszystko ułoży
koniec off topa
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 729 / 19 / 0
Codeine wiesz ja uwielbiam namiastki zespolu serotoninowego uwielbiam jak poca mi sie lapska i ta leka euforie
bire andepin 20mg x 2-3 i do tego 1 aurorix efekt taki leko tabsowy
wiem co czym grozi 3 latka studiowalem farmacje i robie to swiadomie
wekend a jua daje rade plaser mnie nie zmogl na razie spedball rulezz
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Przyjechałem do pozka i poznan w ogole sie nie umywa do mojego rodzinnego miasteczka. Wszystko 24h, na dobe, demoralizacja pełna. były czasy gdzie najlepsze fufu w miescie miał 14 latek. Tranzakcji dokonuje sie w sklepach, na ulicy, pod komendą, pod szkołami, na rynku i na pasach. Narkotyki wręcz cie otaczają, leża na ziemi czasem. Najbardziej rozcpane miasto w jakim byłem, w sądzie okręgowym są 2 sale gdzie tylko sprawy z tego miasty za dragi odchodza :D A to tylko 40tys osob mieszka...
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 729 / 19 / 0
TYP odezwij sie na mejla no1@tlen.pl jak jestes w pozen
a co prawda to prawda wszedzie wszystko latwo no moze problemem se extrawagancje
hel i mdma i speedball
i koksu kazdy dil tez nie ma
ale kregi feta ziele to wszedzie kazdy i wogle
kartony sie zdazaja ale nie sa bardzo popularne
w poznai klimat cpania to zielono i dyskotekowo .. he he
a mieszka tu troche wiecej jak 40 tysi to nie taka mala wiocha ...
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
no1 jestem z pozka, odezwac sie ew. moge ale jak wyjde ze szpitala i bede w miare na chodzie, bo narazie leze w potęznym szpitalu przy ulicy P. chyba najwiekszy w pozku wiec nietrudnos ie domyslic.
W pozku to i nawet o ekstrawagancje nie trudno, ale o kontakty. Cholernie nieufni ludzie i do tego poznan miasto cfaniaków :D Co jak co ale piątkowska pomelunta rządzi i nikt mi nie powie ze nie :D Kocham to miasto. Niemieckich turystów przy SB "Das ist ein schoener Market" :D albo angielscy wycieczkowicze bardziej zainteresowani zygającym zulem przy katedrze niz katedrą.Pizze z wkładkami za 20zł, ludzi o 4 nad ranem z latarką w reku w rogu szkolnej szukających zgubionego worka. Jedyne w swoim rodzaju miasto.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 729 / 19 / 0
no piatkowo zadzi ale na batorego i sobieskiego
ja tez kocham moje miasto zmeczone
typ odezwij sie to moze podbije na przybysza
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
oo! widze, ze towarzystwo z Poznania ;] pzdr! :)

jesli chodzi o ankiete, to zaznaczylem "1 na miesiac" choc nie jest to prawda.. przydalaby sie opcja: "Kilka razy w miesiacu" (ale nie zawsze czesniej niz raz w tygodniu)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.