Nie pierdola sie ze kosciol w niedziele, bo maja na to wyjebane... ;-)
A lepper broni swego podworka, bo co by nie bylo wywalczyl wiele dla rolnikow lacznie z nowa no juz nie nowa ustawa o wolnej dzialalnosci gospodarczej rolnikow... Wiec na kogo maja glosowac co? Mowie o rolnikach w tym momencie...
Zreszta od jesieni sam przechodze na rolnika :-D Zawsze mniejsze skladki na ubezpieczenie sie placi ;-)
szlugi jekiwes energon napoje
codzienie jaranko no i browarki
wekendy sesja
hel mdmd kregi koks i.v.
jaranie i czasem kartonik
grzybki
dmx
no i zasada przypierdalam tylko w wekendy
no1 pisze: codzienie floxetyna 2x aurorix na poczatek dnia
W jakich dawkach bierzesz dokładnie jeśli można wiedzieć?
ee prezes na lipnej wsi mieszkasz u mnie za miastem i ogolnie na calej wschodniej sciani dobre melanze, ziele na imprezach i sieka ogolnie dostepna ]
że to lipna wieś to mi nie musisz mówić ale niestety jak byłem młody musiałem sie przeprowadzieć z rodzicami tu bo dostaliśmy DOM i teren w spadku, więc... No ale jak skońcvze szkołe to raczej sie do miasta przeprowadze znajde prace i sie wszystko ułoży
koniec off topa
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
bire andepin 20mg x 2-3 i do tego 1 aurorix efekt taki leko tabsowy
wiem co czym grozi 3 latka studiowalem farmacje i robie to swiadomie
wekend a jua daje rade plaser mnie nie zmogl na razie spedball rulezz
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
a co prawda to prawda wszedzie wszystko latwo no moze problemem se extrawagancje
hel i mdma i speedball
i koksu kazdy dil tez nie ma
ale kregi feta ziele to wszedzie kazdy i wogle
kartony sie zdazaja ale nie sa bardzo popularne
w poznai klimat cpania to zielono i dyskotekowo .. he he
a mieszka tu troche wiecej jak 40 tysi to nie taka mala wiocha ...
W pozku to i nawet o ekstrawagancje nie trudno, ale o kontakty. Cholernie nieufni ludzie i do tego poznan miasto cfaniaków :D Co jak co ale piątkowska pomelunta rządzi i nikt mi nie powie ze nie :D Kocham to miasto. Niemieckich turystów przy SB "Das ist ein schoener Market" :D albo angielscy wycieczkowicze bardziej zainteresowani zygającym zulem przy katedrze niz katedrą.Pizze z wkładkami za 20zł, ludzi o 4 nad ranem z latarką w reku w rogu szkolnej szukających zgubionego worka. Jedyne w swoim rodzaju miasto.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ja tez kocham moje miasto zmeczone
typ odezwij sie to moze podbije na przybysza
jesli chodzi o ankiete, to zaznaczylem "1 na miesiac" choc nie jest to prawda.. przydalaby sie opcja: "Kilka razy w miesiacu" (ale nie zawsze czesniej niz raz w tygodniu)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.