Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
i gwarantuje ze w sujesz polowke mojego nocha i cie wyjebje ze zobaczysz.

100% czysty speed %-D %-D %-D
%-D %-D
Good, nie bulwersuj się tak ;-) . Nie kwestionuje Twoich dojść, tylko opisuję tak generalnie, co się dzieje na białym rynku. Miej nawet czystość 120 % i ćpaj do usranej śmierci, a diluj jeszcze o jeden dzień dłużej %-D . Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior »
@Good hehehe dobre że w to wierzysz że masz czystą scierke po 1 czystej fety nie trzyma się w samarkach bo je przepali jak byś nie wiedział po 2 czystej fety jak byś kiedykolwiek wciągną pół na raz to byś już ze mną nie pisał dawno temu ziomek miał czystą prosto z własnej produkcji dał na osiedlu typowi który od 5 lat dzień w dzień walił po nosie tamten potrafił 3-4 giety ulicznej w dzień zajebać tej walną z 0,4 może 0,5 niestety dostał zapaści i karetka nie dojechała na czas teraz możesz go odwiedzić na cmentarzu bródnowskim [*]
Uwaga! Użytkownik bandzior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Ale mnie wypowiedzi Good'a fajnie rozśmieszyły %-D Nie ma to jak poprawa humoru przed pójściem po ścierwo :cheesy:

PS -
@Good hehehe dobre że w to wierzysz że masz czystą scierke po 1 czystej fety nie trzyma się w samarkach bo je przepali jak byś nie wiedział
Mialem swego czasu takie ścierwo że rzeczywiście mi samarke przepaliło w kilku miejscach że mi się sypało z niej. Obstawiam ~ 50-60% czystości bądź żrąca domieszka choć jebitnie śmierdziała i dobrze klepała.
Ostatnio zmieniony 26 września 2009 przez kwik763, łącznie zmieniany 1 raz.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
ciebie chyba łep przepali a nie samarke,smiac mi sie chce jak to słysze za czysta amfa przepala samarki,glupot wam ktos naopowiadał,mi jeszcze nigdy niczego nieprzepaliło a speeda mam naprawde czystego i trzymam go w samarkach.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 13 / 0
Masz w zupełności rację. To że feta trzymana w samarce kilka dni w etui do płyt CD pod jedną z wsuwek (nie wiem jak to nazwać no to takie przezroczyste gdzie się płytę wsuwa w takim etui) w trochę wilgotnym pomieszczeniu wyżarła trochę wora gdzie miejscami się trochę sypało (nie jakieś mega wielkie dziury tylko takie drobne wystarczające żeby lekko proch przez nie wychodził) i płytę od strony zewnętrznej (tam gdzie można ją podpisać) naruszyła tak że po jej odwróceniu było widać plamę na tym sreberku co jest to mi się wydawało... I to że to miejsce śmierdziało jebitnie jeszcze trochę czasu i mam dalej tą płytę to moje złudzenie. Sorry.

• 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: office »
dokladnie... tez nie daje rady z tych gowniazy.... jak laduja jakies smierdziele nie wiadomo z czym pomixowane ze im prawie farba po tym z nosa idzie... i w glowie maja ze im mocniej żre tym lepsze scierwo. Linke dobrego wlada zobic to przyjemnosc byla a nie meczarnia jak mam te dzisiejsze wynalazki wciagac.... zreszta co ja tu bede pisal... kto ma wiedziec to wie o co mi chodzi ;)
  • 72 / 2 / 0
oj dzieci dzieci szczegolnie Good czy Wy nie rozumiecie ze nie ma "czystej" fety?? Czysta to moze byc 100% ale takiej nie da sie wyprodukowac!!! Prosto z linii produkcyjnej najlepsza feta ma cos kolo 80% makc w polszy, a pozniej jak znajdzie sie na ulicy to ma maksymalnie 30% jest w hu... rozcienczana. Zejdzcie na ziemie kinder dresiki myslace, ze jak Was pali w nocha to Czysta feta haha smiesznie jest Tu poczytac niektore komenty.
pozdro dla prawdziwych!!!
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
pozdro dla prawdziwych!!!
To żeś zajebał, jak JotPe reprezentant.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 13 / 0
Chciał być kul pod koniec swych wypocin którymi nic nie wniósł bo nie raz ani nie dwa takie informacje tu padły.

• 25 / / 0
Najczystszy jaki pont podjeżdżałem może miał coś koło 40% lata temu może to nawet nie. W nochu ani jakoś tam specjalnie nie piekł (tym bardziej nie drapał ani swędział bo to juz oznaka czegoś w tabl. Powlekanych), spływ taki że do głowy nie przyszło mi go zapijać. A strzeliło mnie tak że jak rano go snyfiłem to do wieczora później rano popołudniem dopiero na następny dzień kawa i do późnej nocy bez wciągania przebiegałem. Później jedynie z za Bug.a był podobny
Uwaga! Użytkownik NECROHALUN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.