Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Makowa_Panienka pisze:
Zauważyłam, że teraz coraz więcej osób w moim mieście przerzuca się na pukanie, coraz mniej palących jest.
Może to już ten czas poprostu.
ARMAGEDON NADCHODZI!!!
wroc to samo,prawie wszyscy stukają (właściwie tych co znam to dokładnie wszyscy),bardzo bardzo dawno nie widziałem nikogo gdzieś z blachą na klatce jak goni krople...osobiście mój pierwszy raz z miss Heleną to też był strzał dożylny, więc palenie u mnie nie miało już sensu...jak już "to" raz poczułem,a jak zapaliłem później to "tego" nie było, każdy wie co to jest to "to" ;-)
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ice77 »
W Zakopanem czy Nowym Targu nie sposub dostac. Jedynie zielone i białe ale nic pozatym. Było takich dwuch ale jeden popełnił samobujstwo
Uwaga! Użytkownik ice77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
mecenas potwierdzam wroc i wawka no i zielona gora to takie zaglebia
a z wrocka mam dobry plaster dostalem ZA DARMO w PREZECIE
jestem zaskoczony
zaczyna sie wekend
zaczynam plaster
ciekawe na ile starczy ???
ale mam nadzieje ze jeszcze dam rade cos napisac
wielki jest.........
dzieki ci piekny wroclawiu
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
co z Katowicami i okolicami? To miasto chyba najbardziej się kojarzy postronnemu człowiekowi z heroiną.....
  • 493 / 15 / 0
a dokładni to polską heroiną, chociaż nie wiem nie znam tamtejszych klimatów....
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie wiem jeszcze nie explorowalem katowic za daleko mam ...zawsze skoncze sie gdzies blizej...
wroclaw takie mile sympatyczne miasto ..no nie zadaleko poznaia ....
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOPYTO »
kazdy wie ze Warszawa rzadzi. i tam tez latwiej o pieniadze na nalog.
Uwaga! Użytkownik KOPYTO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
:)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007 przez KrimsonKing, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOPYTO »
po kompot czy bronz?
ile miales na dzien podrozy
jak przestales z tym kurwem
Uwaga! Użytkownik KOPYTO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
z tego co wiem w Zakopcu był odpał jakiś rok temu na 100pr.Teraz nie wiem,czy wogóle coś tam jest , bo pieski rozpierdoliły całą produkcje-w telewizorze widziałem właśnie z rok temu.Chyba że ktoś się reaktywował i dalej robi tą swoją produkcje,nie wiem i mało mnie to obchodzi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.