Wszystko o kaktusach - metody przyrządzania, uprawa, odmiany, opisy działania
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Można ale nie trzeba.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
czy miąższ też można
Ma mało meskaliny, a wywar z nim smakuje jak glut.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gobel »
marcin pisze:
je się same skórki czy miąższ też można
Oczywiście że można, jednak najwięcej meskaliny zawiera tkanka miękka znajdująca się tuż pod skórką kaktusa, za to miąższ (szczególnie w peyotlach) działa na mnie wymiotnie niczym ayahuasca - żołądek wywraca mi się na lewą stronę dosłownie kilka minut po spożyciu.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
Tak się fajnie złożyło, że będę niedługo w Kalifornii...
Czy jest tu może ktoś, kto tam był i ma jakieś doświadczenie z kupowaniem meskaliny?
"Podobno" jest to dosyć popularna używka w tych rejonach.
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 1 / 0
poszukaj namiarów na J Morrisona, ma gość dobry towar.
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Czysta syntetycza meskalina nie jest popularna za bardzo w zadnych rejonach. Kosztuje tez przeważnie spore pieniądze. Ja naajtaniej widziałem w okolicach 150euro/g co przydawce 500mg potrzebnej na porzadnego tripa daje jedna z najdrozszych używek jakie widziałem. Oczywiście da sie taniej kupić ekstrahowaną z materiału roślinego, jednak to zawsze tylko ekstrakt, a nie czysta syntetyczna substancja.Co nie zmienia faktu że jeśli dobrze ktoś to przeprowadzi daje bardzo dbrej jakości prawie czystą meskalinę.
  • 191 / 1 / 0
A wiesz coś może o tabletkach z meskaliną?
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Nigdy nie słyszałem, ale pewnie w stanach sa takie wypusty. Jednak przy takich rzeczach preferowałbm proszek, przynajmniej wiesz ile dokładnie zjadłeś i jak coś możesz ustalić przybliżoną tego czystość/jakość.
W tabletce może być wszystko od czystych wypełniaczy przez każde rc i jeszcze pare innych rzeczy. Szczerze mówiąc nie skusił bym się na taką "meskaline" znam troche ludzi z us i naprawdę takie coś jest rzadkością. Już lepiej kaktusa sobie przygotować, większe szanse że będzie tam odpowiednia ilość mesklainy niż w akiej tabsie.
  • 191 / 1 / 0
Też nie mam zaufania do tabletek. Pytam, bo gdzieś czytałem, że meskalina jest dosyć popularna w stanach - ale nie pamiętam w jakiej formie ani nawet gdzie o tym czytałem...
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
odświerzamm :)

"Właśnie wziąłem meskalinę, gdy gość z obsługi powiedział: jeśli teraz nie wyjdziecie na scenę, to nie zagracie. Poszedłem i zobaczyłem niekończący się ocean. Ocean włosów, świecących zębów i rąk. Zacząłem grać i modliłem się do Boga, by pozwolił mi nie wypaść z rytmu i bym nie fałszował - wspomina swój występ Santana."
http://www.dziennik.pl/magazyn-dziennik ... tocku.html (str3)

video: http://www.youtube.com/watch?v=XnamP4-M9ko
                  ~O~
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.