Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: em-jay »
ja osobiscie lubie mocne browarki takie jak mocne debowe (moje ulubione) wojak, zloty hrad, harnas
we live as we dream - alone
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
żubr, tyskie, i to tylko raz w miesiacu...nei chce stac sie alkoholikiem
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
dębowe mocne, tatra(ostatnio mi nie smakuje bo smierdzi spirytusem), karpackie pils, harnasie - 2-3 razy w tygodniu
ale ogolnie dębowe wymiata ;) nie trzeba duzo zeby sie sponiewierac :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
tyskie,żywiec ewentualnie jakieś ciemne irlandzkie murphy's ale to w pubie.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mysza »
popieram przedmówcę :)
Jeśli piwko, to najlepiej w irlandzkim pubie - Belfast ewentualnie Guiness.
Od czasu do czasu Tyskie/Żywiec/Carlsberg/Heineken.
Uwaga! Użytkownik Mysza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
STRONG-ochydne piwo, łeee...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Na plus: zubr, debowe, tyskie ksiazece, zywiec. Nie lubie lecha (za bardzo gazowane), warek i tyskiego gronia. Btw. ostatnio podeszlo mi tanie pivko volt ;-) .
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Ostatnio wypiłem dobre australijskie piwko Foster`s zajebisty smak, szkoda, że takie drogie :#:
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stu »
Foster's to w Anglii najchujowsze piwo.. na równi z Calsbergiem. Jak już coś pijesz to nie wal Foster'sa.
Uwaga! Użytkownik Stu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 7 / 0
Niby nudne ale najłatwiejsze do wykonania.Szkoda tylko,że dzisiaj głowa boli ;-)
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.