A jestem fanem tytoniu: dobrego fajkowego /polecam Timm's No Name i GH Brownflake, cygar od Romeo & Julietta w górę i dobrych papierosów.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: cygar od Romeo & Julietta w górę
A co do tytoniu to tabaka to jedyna jego forma jaką toleruję. I to nie codziennie tylko raz na tydzień jakoś.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Pozdrawiam
Właśnie zrobiłem mieszankę tej tabaki z red bullem i medicated - pychota !!!!
Kurwik pisze: A co do tytoniu to tabaka to jedyna jego forma jaką toleruję. I to nie codziennie tylko raz na tydzień jakoś.
Kurwik pisze:
A co do tytoniu to tabaka to jedyna jego forma jaką toleruję. I to nie codziennie tylko raz na tydzień jakoś.
A dodam jeszcze, że Twój opis jest pierwszą opiniąo tabace grubo mielonej, który by może achęci mnie do spróbowania tego rodzaju - do tej pory uważałem że im bardziej miałka tym lepsza.
pozdro.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.