Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mentalese »
:-D
Uwaga! Użytkownik mentalese nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
kluj sie kluj jak nie wiesz jak nie zrob sie bomby na wznak nie przetni kanal
idzi do pielegniarki
albo poros kogos niech ci zalozy welflona taka szybkie lacze najlepsze na maraton..usmiechu

EDIT:
ciesz sie ze masz sie jeszcze gdzie kluc
potem pachinki lusterkko i inne kobinacje
na poczatku myslisz ze ciezko sie kluje potem rach ciach
a potem zaczynasz szukac miejsc gdzie nie widac
potem gdzie sie sie da
potem zaczynasz szukac naczyniek
ach

[Uzywaj funkcji "Zmien".]
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ST. HIMMLER »
JAK gowno kupujesz to dlatego masz problem ze nie masz zyl. Bo jak by to bylo czyste to by ci starczyly ze 20+ lat
to ja ALbert, jak mnie nie lubisz to wyloncz komputer albo sie jeb
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
no1 pisze:
kluj sie kluj jak nie wiesz jak nie zrob sie bomby na wznak nie przetni kanal
idzi do pielegniarki
albo poros kogos niech ci zalozy welflona taka szybkie lacze najlepsze na maraton..usmiechu

EDIT:
ciesz sie ze masz sie jeszcze gdzie kluc
potem pachinki lusterkko i inne kobinacje
na poczatku myslisz ze ciezko sie kluje potem rach ciach
a potem zaczynasz szukac miejsc gdzie nie widac
potem gdzie sie sie da
potem zaczynasz szukac naczyniek
ach

[Uzywaj funkcji "Zmien".]
witam,fajnie,że żyjesz no1-ja też jak widzisz...
jest dokładnie jak napisałeś,ja jeszcze w szyje z lusterkiem nieraz robie,w naczynka też wale od dawna,w wewnętrzne częsci dłoni,nieraz udaje mi się jakieś resztki na rękach znaleść,ale boje sie je też zjebać,a już teraz rece mam zimne jak trup...
no ,ale w fujarę nie piodawałem jeszcze.

do nijakiego st.himmlleer -głupi jesteś gościu,chuja się znasz.Ja gówna nie kupuje najlepszy towar jeśli chodzi o here (nieraz nawet biała) swój odpał,znajdziesz mi brałna czystego w 100 procentach co panie 20 plus lat???nawet ćpając morfe z ampy niszczy sie żyły
a takie bajki to sobie wnukom opowiadaj!

ps.to znaczy wiadomo że od leków typu fen czy morf niszczą się w pizdu mnie niż ruje je kwas z brałna.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Jestem przekonana, że stan żył bardziej zależy od umiejętności wykonania poprawnej iniekcji, a nie od jakości towaru.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nietylko wogle od uzywania ludzie ktorzy jada tylko na kroplowkach
maj profesjonalne podnie czysta substancje tez szybka dostaja zwapnienia zyl
zyly sie zuzywaj tyle
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / / 0
zeby np zrosty sie nie robily trzeba zginac reke, a ja takk ogladam swoje cialko;d i zauwazylem pare fajnych miejsc;D ale cicho zostawiam na wakacje;)
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
GANJA ZAGOR pisze:
zeby np zrosty sie nie robily trzeba zginac reke, a ja takk ogladam swoje cialko;d i zauwazylem pare fajnych miejsc;D ale cicho zostawiam na wakacje;)
oj kurwa. wyobrazcie sobie go - chlopak 15lat, siedzi przed kompem czytając hr i ogląda się gdzie by tu zajebać w kanał. czuowieku - zaczniesz grzać w tym wieku, to po 20tce (kiedy może już zaczniesz docierać się emocjonalnie), będziesz miał do siebie wielki żal. zapewniam.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
a jak pójdziesz jeszcze dalej, i dożyjesz to po 30-stce będziesz totalnym wrakiem, jak nie fizycznie, to psychicznie na pewno
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.