Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
idzi do pielegniarki
albo poros kogos niech ci zalozy welflona taka szybkie lacze najlepsze na maraton..usmiechu
EDIT:
ciesz sie ze masz sie jeszcze gdzie kluc
potem pachinki lusterkko i inne kobinacje
na poczatku myslisz ze ciezko sie kluje potem rach ciach
a potem zaczynasz szukac miejsc gdzie nie widac
potem gdzie sie sie da
potem zaczynasz szukac naczyniek
ach
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
no1 pisze: kluj sie kluj jak nie wiesz jak nie zrob sie bomby na wznak nie przetni kanal
idzi do pielegniarki
albo poros kogos niech ci zalozy welflona taka szybkie lacze najlepsze na maraton..usmiechu
EDIT:
ciesz sie ze masz sie jeszcze gdzie kluc
potem pachinki lusterkko i inne kobinacje
na poczatku myslisz ze ciezko sie kluje potem rach ciach
a potem zaczynasz szukac miejsc gdzie nie widac
potem gdzie sie sie da
potem zaczynasz szukac naczyniek
ach
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
jest dokładnie jak napisałeś,ja jeszcze w szyje z lusterkiem nieraz robie,w naczynka też wale od dawna,w wewnętrzne częsci dłoni,nieraz udaje mi się jakieś resztki na rękach znaleść,ale boje sie je też zjebać,a już teraz rece mam zimne jak trup...
no ,ale w fujarę nie piodawałem jeszcze.
do nijakiego st.himmlleer -głupi jesteś gościu,chuja się znasz.Ja gówna nie kupuje najlepszy towar jeśli chodzi o here (nieraz nawet biała) swój odpał,znajdziesz mi brałna czystego w 100 procentach co panie 20 plus lat???nawet ćpając morfe z ampy niszczy sie żyły
a takie bajki to sobie wnukom opowiadaj!
ps.to znaczy wiadomo że od leków typu fen czy morf niszczą się w pizdu mnie niż ruje je kwas z brałna.
maj profesjonalne podnie czysta substancje tez szybka dostaja zwapnienia zyl
zyly sie zuzywaj tyle
GANJA ZAGOR pisze: zeby np zrosty sie nie robily trzeba zginac reke, a ja takk ogladam swoje cialko;d i zauwazylem pare fajnych miejsc;D ale cicho zostawiam na wakacje;)
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.