Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
A jak ja sie przepale to czasem lubie sobie powtarzac w pamieci ostatnia sylabe ostatniego zaslyszanego zdania. Troche jak efekty w techno : ).
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
@ Love997: Po przepaleniu nie zawsze źle się chodzi. Ja np. źle się czuję póki siedzę/ leżę, nie idzie głową ruszyć ( przechodzi po czymś słodkim ;) ). Wkręt z samochodem, który opisujesz, to nie halucynacja, a zwykłe zaburzenia perspektywy.

Odnośnie chemii: dlaczego każdy kiedy widzi nietypowe palenie twierdzi, że to " chemik", a przynajmniej ganja z PCP?
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
bo to ogolny mit ktory krąży i krąży wszedzie...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
bo nasi dile to zawsze filantropi, ktory nie spia po nocach, tylko rozkminiaja jakby tu uszlachetnic nam palenie czyms drogim i trudnym do zdobycia, joł. %-D
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
Czyli co się dzieje gdy za dużo THC...
Wymiotujesz, wszystko za bardzo sie kręci, głowa zaczyna ważyć 100kg, nic ci się nie chce, zamykasz oczy bo myślisz że wszystko będzie okej, ale tak niema, dalej wszystko się kręci i ty nad tym nie panujesz, musisz się wyrzygać żeby było lepiej, rzygasz, myślisz że jest lepiej, a tu znowu się podnosi, następny bełt, powoli wszystko wraca do normy, faza się normuje, oczy wracają do dawnej postaci, czujesz że możesz iść już do domu bez przypału, usta wycierasz chusteczką, jak jej nie ma to ręką, i wracasz spokojnie do domu.

Dobrze sformułowane?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Bardzo dobrze. Chcialam to wlasnie ujac w taki sposob, tylko nie wiedziałam jak :o)
Meow.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Ja jak jaralem po pare gramow dzienie to padalem na pysk ze zmeczenia, otumanienia apozniej budzilem sie po 2 godzinach zmieszany i dopalalem dalej ;)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
... jeżeli to wogule można tak nazwać jeżeli tak to chyba żarciem.

Rodzice śpią godz 22:00 zjarałem sie - zjadłem dużo - wytrzeźwiałem i tak ze trzy razy paliłem jadłem jadłem i się zażygałem. Ale to jest moja wina nie potrzebnie tyle jedałem...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 920 / 163 / 0
tez nieraz tak mam ze sie przezre a potem umieram... ale nigdy z przezarcia sie nie zezygalem jeszcze :-D za to moj brachol tak chociaz twierdzi ze to przeze mnie sie zrzygal %-D a wczoraj tak sie skopcilem haszem i paleniem ze zasnolem o 19 co mi sie nie zdaza nigdy ale palilem od rana :-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
W sumie zalezy :O

Raz zrobilem budyn na 2 osoby z pelnego worka foliowego lisci i nie moglem ruszyc niczym.

Pozniej byl kolejny budyn z mniejszej ilosci, ale bylo tak samo.

Jakis czas temu kakao z okolo reklamowi lisci i wlaczaly sie jakies krzywe fazy, obrazy przy zakmnietych oczach, paranoja i ogolnie jakis marihuanowy badtrip.

Niedawno zjadlem budyn, ale z okolo garsci lisci i bylo okej.

Po 36 wiadrach, jedno po drogim, zasnalem po 10 minutach.

Do 15 wiader jest optymalnie, mega faza, pozniej mega zmula, ale na ps'ie i tak jeszcze da sie grac.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.