uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomek17 »
są tez 7 palczaste tylko własnie troche ich uschło ale przeważają własnie 3 i 5 palczaste ale twoim zdaniem lipa?? troche szkoda bo dobrze sie chyba zapowiada
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gumis »
Wszystko w swoim czasie! Spokojnie... :cool:
Narazie nieda się nic powiedzieć...

Kiedyś miałem Ak-48 który miał tak samo po 3 palce ,ale kopał jak cholera ! Tylko ze to był Ak-48...
a ty narazie nie wiesz co masz

Tak jak mówie - wszystko okaże się w swoim czasie...wtedy się przekonasz czy warto było sadzić...

nawet jeśli nie , to masz już doświadczenie na przyszły rok ! Który napewno będzie dla ciebie owocny ! ;-)

Jeżeli kupisz dobre ziarno oczywiśćie :-D

PAMIĘTAJCIE !!! DOBRE ZIARNO TO 90% SUKCESU NA DOBRE PALENIE !!!
Uwaga! Użytkownik Gumis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: francdt »
tomek17 nie pekaj jak zacznie kwitnac sam zobaczysz czy oplacalo sie jesli chodzi o towar bo doswiadczeniajuztobie nikt nie zabierze nastepnym razem kup dobre nasiona a i z palenia bedzieszzadowolony pozdro
  • 34 / / 0
jak jest u was z tą pogodą bo mnie juz kurwica bierze z tym deszczem i narazie nie zapowiada się żeby przestało padac a roślina zaczyna juz kwitnąc
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: IandI »
Witam. Miszkam w pd-zachodniej Polsce.Generalnie mnie jest tak samo-od piatku ciągle pada!!! Bylem u moich MJ pare dni temu i wszedzie byla woda, przy okazji zrobiłem male kanaliki odprowadzajace wode. A co najgorsze moje Early Misty zaczynaja kwitnac;/...czy takie warunki atmosferyczne beda miały wpływ na rosliny np na dlugosc kwitnienia itd?
  • 34 / / 0
no właśnie ciekawe jak to będzie z Roślinami. Mam nadzieje że już od następnego tygodnia pogoda znacznie się poprawi
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
na dolnym slasku juz dzisiaj bylo ladniej... no moze nie typowe lato, ale przynajmniej nie padalo!
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: francdt »
słyszałemże deszcz wymywa zywice ale to raczej w koncowej fazie kwitnienia troszke przypal z tymi deszczemi w całej polsce pada masie rozpogodzic ok 14 sierpnia :((
  • 34 / / 0
dobra zapodaje nowe foty tylko tym razem w dobrej jakosc bo mialem okazje miec aparat cyfrowy
http://img104.imageshack.us/img104/8696/ssa40263dv9.jpg
  • 34 / / 0
2
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.