Może niektórzy skaczą, hehe.
jeśli już masz (a ma niewiele osób) to najlepiej przestań palić na dłuższy czas bo samo nie przejdzie tylko może być coraz gorzej...
borrasca pisze: Analizowaniem? Raczej paranoicznym lękiem przed utratą twarzy i byciem wyśmianą - to się nazywa brak dystansu do własnej osoby, w sobie zadufanie i problemy z ego. Nader częsty przypadek w tych klimatach.
Wolę leżeć najebany pod płotem, niż chodzić ze zjaranymi ludźmi, którzy udają lokomotywę...
feydewey pisze:To całkiem proste.
Dokładnie. wystarczy zrozumieć ,że to tylko pewna dysfunkcja w działaniu mózgu - nie pozwólcie ,by waszym umysłem zawładnęły paranoje ,bądźcie sami panami swojego umysłu: )
Hurra, diese Welt geht unter
xxxzzzxxx pisze: Kiedyś jak jesze na oczy nie widziałem MJ i innych dragów to miałem takie sny, jak tu powyżej. Tylko te sny były strasznie dziwne, pomimo iż się obudziłem, bałem się kurewsko tego snu, jakbym wiedział, że po śmierci tak się właśnie będe czuł..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.