Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Zgadza się. Nie rozumiesz. Akurat tutaj nie o Tobie pisałem.
Może niektórzy skaczą, hehe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Co za fejk, wkręt.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 2244 / 23 / 0
Przyzwyczaiłem się już. Nie będzie więc cięcia z tego powodu.

Zostanę przyczajoną gadziną, ukrytą sprężyną.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
porycia i paranoje po baczce?

jeśli już masz (a ma niewiele osób) to najlepiej przestań palić na dłuższy czas bo samo nie przejdzie tylko może być coraz gorzej...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 803 / 7 / 0
Alzheimer murowany :-D
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja też mam paranoje po MJ. Jak się mocno spale (czyli zazwyczaj jeden mocny buch) to odczuwam ból fizyczny, czuje jak wykręca mi całe ciało, czuje jak krew krąży w moim ciele, jak powietrze wlatuje do płuc i wchodzi do krwiobiegu. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, najgorsze jest to iż (trudno to wytłumaczyć) czuje się bardzo dziwnie, nie ma czegoś takiego wtedy jak życie, sen czy śmierć, jest jedna aktywność mózgu - odczuwanie bólu i świadomość, że ten ból będzie trwał wiecznie. To takie uczucie jakby się np. palić i nie umierać, ogień nie gaśnie, cały czas odczuwa się ból i wie się o tym, że ten ból nigdy nie minie. Później faza schodzi i mówie sobie nigdy kurwa więcej. Kiedyś jak jesze na oczy nie widziałem MJ i innych dragów to miałem takie sny, jak tu powyżej. Tylko te sny były strasznie dziwne, pomimo iż się obudziłem, bałem się kurewsko tego snu, jakbym wiedział, że po śmierci tak się właśnie będe czuł..
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
borrasca pisze:
Analizowaniem? Raczej paranoicznym lękiem przed utratą twarzy i byciem wyśmianą - to się nazywa brak dystansu do własnej osoby, w sobie zadufanie i problemy z ego. Nader częsty przypadek w tych klimatach.
Ja tam wolę nie palić z ludźmi, którzy po jaraniu wkręcają jakieś chujowe rzeczy. Wtedy rzeczywiście możesz stracić twarz, jak ktoś Cię w takim stanie zobaczy i oceni z obiektywnej strony.
Wolę leżeć najebany pod płotem, niż chodzić ze zjaranymi ludźmi, którzy udają lokomotywę...
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2008 przez martwy_soltys, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik martwy_soltys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
feydewey pisze:
To całkiem proste.

Dokładnie. wystarczy zrozumieć ,że to tylko pewna dysfunkcja w działaniu mózgu - nie pozwólcie ,by waszym umysłem zawładnęły paranoje ,bądźcie sami panami swojego umysłu: )
<fajdej wygrywa na grzebieniu "king nothing">
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 77 / 1 / 0
xxxzzzxxx pisze:
Kiedyś jak jesze na oczy nie widziałem MJ i innych dragów to miałem takie sny, jak tu powyżej. Tylko te sny były strasznie dziwne, pomimo iż się obudziłem, bałem się kurewsko tego snu, jakbym wiedział, że po śmierci tak się właśnie będe czuł..
Mi to przy jaraniu przypominają się stare sny, ich nastrój itp. Robi mi się taki klimacik jak miałem, gdy byłem młody. Może po prostu za bobasa tata Cię kochał w nocy i dlatego teraz masz nieprzyjemne jazdy...
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Nie wiem czy wiesz, ale nie wszyscy tatusiowie posuwają swoje bobasy. Mnie nikt nie posuwał w przeciwieństwie do Ciebie z tego co widze.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.