Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Szacun pisze: Gdzie można dostać GBL?
waga: 65kg
wzrost: 183cm
W środę jadę na zawody: ( bieg na 1000m i skok w dal )
Pomyślałem, że fajnie by było na te zawody zarzucić sobie efedryne ( Tussipect)
Nigdy tego wcześniej nie brałem i mam pytanka:
1.Ile tabletek zarzucić (mam zamiar 9 sztuk) , czy je połknąć w całości czy może rozkruszyć ( podobno wtedy szybciej wchodzi )
2. Ile czasu przed wysiłkiem fizycznym mam je zażyć??
3. Ile czasu będę pod wpływem efedryny ??
4. Jakie korzyści mi to przyniesie ( wytrzymałość na zmęczenie ?? ) i jakie negatywy (wymioty??)
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję ;)
AnArChIa PrZyJdZiE sAmA..."
PUNKS^NOT^DEAD
1.Ile tabletek zarzucić (mam zamiar 9 sztuk) , czy je połknąć w całości czy może rozkruszyć ( podobno wtedy szybciej wchodzi )
2. Ile czasu przed wysiłkiem fizycznym mam je zażyć??
3. Ile czasu będę pod wpływem efedryny ??
4. Jakie korzyści mi to przyniesie ( wytrzymałość na zmęczenie ?? ) i jakie negatywy (wymioty??)
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję ;)
2. poltora h staczy
3.oj dobre kilka h:)
4.wypierdol tylko ze nie taki co po amph, bardziej delikatny, efedryna dziala podobnie do kawy tyle ze bardziej i dluzej stymuluje
pozdro
Szanse są co prawda nikłe ale jednak są że Ci serce nie wytrzyma.Po huj ryzykować?I tak wyników Ci ona jakoś znacznie nie podniesie.Co innego na siłowni..
Proszę o szybkie odpowiedzi, bo zawody (środa) tuż tuż... :P
Pozdro @LL
Ps. No Versus wykaż się xD :P
AnArChIa PrZyJdZiE sAmA..."
PUNKS^NOT^DEAD
A tak z drugiej strony... Przecież nie biegniesz o mistrzostwo Polski ;-) Wygrać nie musisz. Nie wiem czy biegałeś kiedyś na 1000 metrów ale to całkiem inna zabawa niż na 100.. Ja kilkanaście razy brałem udział w takich zawodach i kilka razy widziałem jak ktoś mdlał przed samą metą.Bo wysiłek jest ogromny.Bieg na maksa przez kilka minut,puls tak duży że się w głowie kręci.To nie były zawody wysokiej rangi,tylko międzyszkolne a kilka razy okręgowe.I tam raczej nikt regularnie nie trenuje i myśle że dlatego właśnie mdleli.A efedryna by to podkręciła jeszcze bardziej.Jak już chcesz coś kombinować to kup sobie taki plasterek na nos który ułatwia oddychanie i wypij jakis napój izotoniczny.
Czy biorac efedryne na poranne treningi mozna bezpiecznie wrzucic jakiegos opiata wieczorem od czasu do czasu? Czy jest to ryzykowne?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.