Może tak nie do tematu ale warto wiedzieć , dla kolesia za opalona fifę pojebali 1 na 3, tak że radze z tym też uważać .
Tyle ze z opalona to chyba jakas lipa, bo wtedy nie znajdziesz tam zadnego thc
Jean Cocteau
jednak w większości przypadków myślę że coś tam można na siłę znaleźć
pan_z_problemem pisze: Przeczytałem sobie wątek i śmiem twierdzić, że wszyscy pierdolicie. Palenie=posiadanie, bycie pod wpływem=posiadanie. Jak myślcie co Kanaba chciała skarżyć do trybunału. Właśnie te nieścisłości w naszym prawie. Rozróżnianie posiadania małych ilości. Spaliłeś się masz we krwi THC. Masz je w dupie palcach uszach i kutasie, ale masz. Bez poprawek KK dalej tak będzie. Przypadek z życia wzięty za bycie pod wpływem grzywna 500PLN. Musieliście trafić na jakąś szmatę sędziego, że dał zawiasy.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
marcinZbojsow pisze: dla kolesia za opalona fifę pojebali 1 na 3
Przedwczoraj kontrolowala mnie lotna a strzaskany bylem ^_^ dobrze ze pies nie skumal bo by mi dali pewnie listek na jezor i by sie poszly kategorie pierdolic... ale huj na to bo tym czasem ide uraczyc sie grassem :-D buh za was
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.