Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 424 / 6 / 0
Zadziałałoby pewnie, gdyby dorzucić MAOi (ruta stepowa na przykład) - niestety, przeszkode nie do ominięcia stanowi cholerna bufotenina :-/
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
O kurwa! Nie pizgajcie tego z sodą oczyszczoną! Ja właśnie to zrobiłem i zmarnowałem 4 nasiona, po wciągnięciu może centymetra aż mnie ucho zaczęło masakrycznie szczypać i szczypie już z 10 minut a katar leci mi ciurkiem. Po prostu przegięcie :-/. Nie ma opcji, żeby to dalej ciągnąć przy czymś takim a szkoda bo przez chwilę poczułem tą ociężałość w nogach (po tak małej ilości) i poczułem delikatną zmianę percepcji(choć to równie dobrze mogłoby być placebo). Na szczęście jeszcze trochę tego czeka w magicznym pudełku - niespodziance i podejmę kolejna próbę jak tylko nadarzy się okazja.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
jak nie z sodą to z czym to siupnąć ? z tabaką podejrzewam tez nie najlepszy pomysl...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 414 / 8 / 0
Nie wiem. Ja chyba wciągnę bez niczego następnym razem. Albo sody dam naprawdę minimalną szczyptę.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 884 / 31 / 0
Z kredą. Tu chodzi o wapno.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jackylhyde »
Nie o wapno tylko o zasadę, która wydobedzie tryptaminy z ich polączeń z kwasami a jak wiadomo w sluzówce noska najlepiej wchłonie sie wolna zasada DMT :-)
Może byc wapno, może byc soda oczyszczona....dla hardcorowców-MOZĘ BYC NAWET KRET :-D
Śniło wam sie kiedyś, że sie obudziliście?
  • 4024 / 372 / 951
o,wreszcie ktoś wytłumaczył... dzięki.Czyli,jak wnioskuję,faktycznie warto jest pozostawić przygotowaną mieszankę na jakiś czas coby sie 'przegryzła' i zasada wydobyła co trzeba?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 20 / / 0
Dokładnie tak :-) cierpliwość popłaca....ale żeby to miało większy sens to trzeba byłoby to TROCHĘ!!! zwilgotnić.
Aha...no i chYba tam jest raczej głównie 5-MeO-DMT :-)
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: King Felix »
Przede wszystkim bufotenina, 5-OH-DMT.
Uwaga! Użytkownik King Felix nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
O nie Stary....nie masz racji....Tam jest głównie 5-MeO-DMT i troche DMT. Byc może szwenda sie tam znikoma ilość bufoteniny (odmetylowanie) ale na tyle mało, żeby można było powiedzieć że jej nie ma...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.