Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
  • 115 / 1 / 0
Od siebie polecam Lockerz.com. Zbiera się punkty za codzienne logowanie, ankiety i takie tam pierdoły, a później można punkty wymieniać na nagrody (ipod, psp, albo $$ na paypalu). Serwis jak najbardziej sprawdzony, sam zarobiłem 50$, mój bliski kolega dostał PSP, ale problem jest taki, że lockerz ma bardzo wielu użytkowników, i kiedy jest restock (tzw. wysyp nagród) to bardzo ciężko złożyć zamówienie (wiadomo, ludzie na całym świecie chcą zdążyć zanim nagrody się skończą^_^)

Nie mniej nie jest to niemożliwe, mi samemu się udało 2 razy.
That's sick enough
  • 460 / 5 / 0
w biedronce na kasie dostaniecie więcej za poświęcony czas i przynajmniej pewna wypłata.
Ile czasu zajęło ci uzbieranie 50$?
  • 115 / 1 / 0
Blisko 2 miesięcy. Ciężko dokładnie ocenić, ponieważ pkty zbiera się osobno, a nie zawsze da się coś za nie zamówić (wszyscy się rzucają na nagrody jak wygłodniałe psy).

na kasie w biedronce... Ja mam ten problem, że nie potrafie wykonywać tak nudnej czynności. Na wakacje zatrudniam się u ojca na budowie, preferuję coś takiego jak już.
That's sick enough
  • 83 / 1 / 0
Najlepiej znaleźć pasję i się rozwijać w tym kierunku - a jak dodatkowo okaże się, że można na tym zarobić - kasy na stafa będzie jak powietrza. Najpierw zawsze lepiej uporządkować conieco a potem myśleć o stafie.;]
  • 250 / 1 / 0
Widziałem ale mi wypłacali jakieś drobne sumy chyba 4 razy. W TV chyba o tym nawet mówili zdaje się %-D
  • 250 / 1 / 0
Chociaż w sumie nie takie drobne jak teraz patrze bo raz nawet 700zł się udało:D a reszta 200 i 300zł. Fajna sprawa, ale teraz nie gram bo potrzebowałem kasy i musiałem wyciągnąć wszystko. Ale może trafi się jakaś praca na wakacje to znów zacznę przez to inwestować co zarobie.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2011 przez Kvjon, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.