14 lutego 2020Fatmorgan pisze: Tak btw - skoro - jak pisałeś na poprzedniej stronie - nie zamierzasz dożyć późnej starości to masz jakiś plan jak do tego nie dopuścić ?
mogę do tego wrzucić rolkę dla większej wyjebki przy zastrzyku. matka farmacja nie pozwoli swoim dzieciom umrzeć samotnie, a jakże!
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Zarobiłem kilkadziesiąt tysięcy w innym fachu i odkupiłem górną kondygnację. Najgorsze jest to, że czuję się staro w wyniku tego wypadku i przewlekłego bólu.
W wieku 30lat ogarniałem wszystko. Startowałem w wyścigu szczurów i wygrywałem. Teraz z roku na rok jest gorzej. Jedni akceptują starość, a inni nie. Ja w połowie
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Jak jedtes dobry w liczby to ucz eie kodowania, mozesz prqcowac z domu
17 lutego 2020snoopdogg pisze: 30lat to esencja życia, gdzie zazwyczaj zdrowie dopisuje i mamy dobrą pracę.
Jak ktoś stracił w ciągu chwili sens, wartość, piękno i szczęście i pojawia się smutek spotęgowany zwałą na metkacie to i plany samobójcze się pojawiają.
Wielu różnych sposobów się chwytałem, z czego dwa najbardziej ostre to przedawkowanie 260 mg olanzapiny (spałem 4 dni w szpitalu, podłączony do respiratora bo przestałem oddychać) i podcięcie żył - nie da się wykrwawić wg. mnie od tego sposobu, krew przestała mi lecieć po prostu. Ale gdybym mocniej ciął i tętnice poharatał może zdążyłbym się wykrwawić zanim straż pożarna weszła mi do domu razem z drzwiami, policją i babcią.
Teraz stawiam na klasyczne powieszenie, linka z castoramy, nie za gruba, nie za cienka, długości 4 metrów, zawiązana pętla ciasno i skok z wysokiej gałęzi, tak żebym z 2,5 metra chociaż spadał licząc na przerwanie kręgu szyjnego. Więc będę musiał wejść na drzewo wysoko. Przy okazji sprawdzę czy coś jest po drugiej stronie. Choć raczej wątpię. Ale już nie napiszę o tym na hajpie heh.
17 lutego 2020blokowiska666 pisze:Niektórym, w tym wieku, zdrowie psychiczne nie dopisuje i nie mają dobrej pracy.17 lutego 2020snoopdogg pisze: 30lat to esencja życia, gdzie zazwyczaj zdrowie dopisuje i mamy dobrą pracę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.