Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 264 / 2 / 0
pudru and what :old: ?
  • 82 / / 0
Nie widziałem jeszcze na forum pozytywnych opinii o metoksetaminie w tej postaci. Sam miałem wątpliwą przyjemność to testować i to jakaś totalna pomyłka. Nie trzymałbym się tak sztywno podawanych na forum dawek, trzeba tego żreć po prostu więcej, a i tak nie jest tak samo jak po proszku, coś jakby drobne kryształki.
Uwaga! Użytkownik jewkilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 14 / 0
ten puder to 250mg = 100mg tego chropowatego, latwo poznac bo malo drazni jame ustna jesli ktos bierze pod jezyk.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 3 / 0
Mogę sobie (mając kolczyk w nosie) zapodać nosowo?
Ile nie miał byś hajsu, ile nie miał byś rzeczy,
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy.
.
  • 327 / 4 / 0
Po chuj robic sobie kolczyk w nosie skoro sie nie wie jakie to ma skutki dla wciagania dragow nosem ? Pozatym chyba z 999 postow bylo ze pod jezyk klepie mocniej, wiec wal pod jezyk.
A co do pudru to to jest proszek ktory zostawia osad w woreczku ? Ja mialem taki sort MXE ale to z rok-dwa lata temu, klepal zajebiscie rozpad ego gwarantowany :D
  • 264 / 2 / 0
dokladnie ten sam wlasnie poszlo troszke ponad 60mg pod jezyk;) dlugo trzymac Panowie;]?
  • 1628 / 197 / 0
Aż nie będziesz wiedział co to język. %-D
  • 264 / 2 / 0
:-D

a starczy te marne 60 na takie efekty ^_^ ? Po jakim czasie spodziewac sie pierwszych symptomów;)?
  • 1628 / 197 / 0
Zależy jaki sort. Ja po 30mg p.r. nie wiedziałem czy stoję czy podskakuję. A podskakiwałem. :-D

Pierwsze efekty po 15-20 min.
  • 264 / 2 / 0
cholerka ze ja nie wiedzial ze to p.r dobrze wchodzi minelo dokladnie 32min (stoper puscilem;)) musialem przelknac ale trzymam jeszcze co zostalo i szczerze poza poprawa nastroju efekty jeszcze nieodczówalne :rolleyes:

a jesli tak za kolejne 30min efektow nie bedzie zadowalajacych to czym sie podratowac polowka blottera 2.3mg 25b-nbom'a czy przywapo w zarowe krysztalkow urki-144 wciagam odudowa od dlugopisa jakie mixy doradzacie ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.