Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Jak pisalem wczesniej inne psychodeliki dzialaja dobrze. Z LSD nie mam szczescia jak na razie.
Obstawiam ze zwietrzale kartony, albo vendor zanim nasaczal kartony zle przechowywal plyn i zdegradowal. Wczoraj otrzymalem od niego nowe kartony, tydzien temu nasaczal. Wiec na weekend robie ostatni test. Bo 12h kolejne wyciete z zycia jakos nie usmiecha mi sie znowu przechodzic. Zrobilem juz testy odczynnikami i wszystko pozytyne wyszlo.
Niestety nie ma mozliwosci stwierdzic ile jest na kartonie bo bym wiedzial ile tych kartonow na raz wziac. A testowac stopniowo mi sie nie usmiecha, bo to nie ma sensu sie potem meczyc.
Z innymi osobami nie testowalem, nie mam takich osob by sie z kims podzielic.
Jesli to ma jakies znaczenie to zauwazylem ze w przypadku psylocybiny to potrzebuje przynajmniej 2x wiekszej dawki niz ogolnie ludzie wypisuja.
3g suszonych to praktycznie lekko smyra. Trip jest bardzo slaby.
5g szuszonych - tak srednio.
powyzej 7.5 do 10g- dopiero trip wyglada tak jak ma wygladac. Za soba mam mnostwo tripow glownie Golden Teacher. Obecnie rosna Penis Envy i bede sprawdzal czy faktycznie sa mocniejsze.
Fuzja /D5
Kolejna proba z nowymi kartonami (deklarowane 200ug) wzialem jeden i niestety to samo. Zandych wizji, spektakularnych swiatel, deformacji przestrzeni, fraktalow itd.
Faza jakas byla. Bardziej panowalem nad nia niz w poprzednich razach, ale to wszyszto nazwal bym po prostu - nacpalem sie i tyle. Bez jakiejkolwiek wartosciowej tresci. Jesli chodzi o wartosc psychodeliczna, medytaje, wglad w siebie - ZERO.
Wiec to byla moja ostatnia przygoda z LSD. Wiecej razy juz nie podchodze do tego, bo nie ma to sensu. Ewidentnie kwas na m nie nie dziala w 100%. Cos tam dziala tylko na niektore receptory, pozbawiajac podroz jakiegokolwiek sensu.
A szkoda.
16 września 2025eryngium pisze:
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.