Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 392 / 26 / 0
ja probowalam raz i ogolnie zajebiscie, ziomkowi sie chyba bojtle pomylily bo mial byc klefedron a bylo wyraznie napiaanw a-pvp. Nie wazne, w kazdym razie bralam raz, wiec za duzo powiedziec nie moge, do tego pilam i ponoc bylam ostro nasmigana, bo zjadlam tegp naraz sporo. duzo za duzo. Fajny power jak na ten 1 raz, szkoda ze przez nastepne dwa dni mialam spuchnieta, czerwona twarz i czerwone zalzawione oczy. Obraz nedzy i rozpaczy, moze to kwestia uczulenia, dawki, co bardzo prawdopodobne ze jakies zapalenie zatok sie wdalo, albo chuj wie czego. Po niczym innym nigdy tak nie mialam.
[ external image ] :heart:
  • 71 / 1 / 0
To normalny urok pvp, do tego moralniak na zajeściu lepszy niż wezwanie rodziców do szkoły...
  • 10 / / 0
jw ten moralniak byl wlasnie najlepszy zeby sie nie zatracic
  • 35 / / 0
Wiecie może jak z legalnością alfy w czechach ?
  • 488 / 60 / 0
legal
  • 1817 / 107 / 0
Diabeuu666 nie masz racji, alfa-PVP jest w Czechach nielegalna.
https://translate.duckduckgo.pl/translate?h ... rev=search
Nawet Wiki źródło podaje.
  • 1345 / 147 / 8
jak dla mnie najbardziej stymulujące i ryjące czerep ścierwo. pamiętam jak kiedyś wapowałem w lufce ze sreberkiem. malutkie kryształki czesały srogo, wazokonstrykcja, podwyższone ciśnienie jak i puls, gały wystrzelone z orbit a faza paranoiczna. po prostu zwykłe badziewie nie nadające się do ćpania na dłuższą metę bo ryje psychike jak i zdrowie fizyczne. 3 razy nie - odradzam komukolwiek :old:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 585 / 52 / 0
Nie róbcie dramatu i nie uprawiajcie takiego moralizatorstwa jak na forum oazowym. To kwestia indywidualna oraz pewnie czego się szuka, ja 3,5 roku przeżyłem ciągu na alfie poszło z dymem jakieś 1,5kg :scared: Obyło się bez żadnych hospitalizacji czy to z z realnych czy urojonych powodów. Wyniki robiłem niedawno i raczej w normie wszystko, nerki i wątroba żyją (a stymulanty i GBL w ciągu biorę blisko 10 lat i alfa nie była pierwsza) na pewno kondycja fizyczna spadła ale to wynik trybu życia bardziej. Psychicznie swoje zrobiła tu nie ma cudów jak każda substancja nadużywana przez dłuższy czas swoje piętno zostawiła, ale żadnych chorych jazd nigdy nie miałem i zawsze granica między paranoją a rzeczywistością była do wyrażna, z resztą po pierwszym roku ta psychogenna właściwość alfy zniknęła niemal całkowicie. Nie żebym komuś polecał takie stosowanie i w takich ilościach, bo świadom jestem głupoty i lekkomyślności swoich czynów. Nie mam nastu lat, stymulanty i GBL w ciągu brać zacząłem będąc już po studiach, żyjąc samodzielnie i za swoje pieniądze, pracując cały czas i generalnie z powodu pracy. Alfe zacząłem używać mając ponad 30 lat i posiadając 15 lat doświadczenia z narkotykami i można powiedzieć że z pełną świadomością tego co robię.
Z legalnych stymulantów alfa najlepiej wypadała wg mnie do codziennego stosowania wtedy, raz że wydajność i cena były nie do przebicia, bo 20zł/g to porównywalne z tym ile na papierosy dziennie wydawałem. Dwa relatywnie dość łatwo utrzymać w ryzach tolerancję i dzienne użycie. Trzy pomimo że tolerancja na wszystko inne robi się niesamowita, sama alfa działa w zadowalający sposób, nawet po tygodniu bez snu, co w przypadku bk dostępnych na rynkui i mojej tolerancji na nie było sporym pozytywnym zaskoczeniem. Dla mnie od czasu pierwszej kreski mefedronu to dopiero pierwszy dym waporyziwanego a-pvp chyba jako drugi podobne zrobił wrażenie, nie chodzi mi o podobieństwa pomiędzy bo to dwie różne bajki, jedynie o unikalności działania i jego intensywność.

Ogólno europejski ban alfy i tak już jest w drodze, po wspólnym raporcie interpolu i emcdda, http://www.emcdda.europa.eu/system/file ... 001ENN.pdf obecnie trwa ocena ryzyka i pewnie do kilku miesięcy będzie pozamiatane. W raporcie mozna znaleść stan prawny alfy w każdym z krajów UE jak by ktoś potrzebował, można tez ocenić szkodliwosć wg podanych informacji alfa bezpośrednio spowodowała 23 zgony w krajach UE W przeciagu jakiś 4 lat. Jakoś nie wygląda to tak śmiercionośnie jak jest przedstawiane. 23 zgony całej uni przez okres 4 lat, czy tylko mi się wydaje to śmiesznie małą ilością? Podejżewam że podobne statystyki można co drugiemu produktowi ze sklepu spożywczego przypisać. Śmiechu warte, zwykła demagogia i przedstawianie faktów w sposób pasujący twórcom. Mogli np podac jaki to procent ze wszystkich zgonów spowodowanych narkotykami w analogicznym okresie na terenie UE. Tylko jak by to wygladało.

Z niespodzianek zwiazanych z alfą to pojawił się wysyp alfy w krysztale w kilku sklepach w ostatnich krajach gdzie jeszcze da się ją sprzedawać. Najprawdopodobniej produkowanej już poza Chinami, co dobrze wróży chociaż dostępowi i cenie do czasu banu. Ponownie można nabyć pojedyńczego grama już za około 40zł. Kto ma wyjebane na stan prawny może zacierać ręce i szykować sprzęt do waporyzowania.

edit
Nie wiem w jakich sklepach można kupić alfe z wysyłką do PL, nie udzielam porad w tej sprawie, nie znam się i tylko powtarzam plotki. Jesli do tej pory nie wiedziałeś gdzie i jak można kupić alfe to zapewne tak też powino zostać dla twojego własnego dobra. Zamawianie nielegalnych substancji to przestępstwo. !
  • 2 / / 0
Siema. Zacząłem eksperymentować po razie z różnymi stimami i jakiś pojebany koleś powiedział czy wiem co to jest alpha PVP. Mówię ze słyszałem about that. On na to ze to jakaś meta. Sprzedał mi chuj wie ile może z 0,5 albo mniej za cztery dychy. Wstawię wam zaraz zdjęcia to mi błagam powiedzcie co to jest bo przecież z tego co się orientuje alfa i meta to inne stimy. Jest to jakiś biały kryształ drobno pokruszony dali mi jakieś ostatki tego scierwa . Otwieram pacyne to nie ma jakiegoś intensywnego zapachu ale czułem jakby mieszankę spermy z kondomem??? Podobno poryciuch na zwale. Ktos jak zajebal dwa male wezyki nie wiem moze po 5 cm(w każdym bądź razie malo walnął nie znam sie az tak good wiec wybaczcie) to nie spal od 19 do 9 rano. Zaraz walne fote I wstawię chociaż strach trochę ale muszę to sprawdzić ;dd

przeniesiono w odpowiednie miejsce. światło
  • 4807 / 267 / 0
Dragster420 pisze:
Otwieram pacyne to nie ma jakiegoś intensywnego zapachu ale czułem jakby mieszankę spermy z kondomem???
lol, wielu alfiarzy powie Ci że alfa śmierdzi spermą i grzybami więc prawdopodobnie ją masz
Podobno poryciuch na zwale.
Zgadza się, Las Vegas Parano
Ktos jak zajebal dwa male wezyki nie wiem moze po 5 cm(w każdym bądź razie malo walnął nie znam sie az tak good wiec wybaczcie) to nie spal od 19 do 9 rano.
Wszystko się zgadza. Dodatkowo faza trwa może z pół godziny później włącza się zwała i bezsenność i to jest największa różnica w porównaniu do mety która działa wiele godzin
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.