Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 385 / 7 / 0
@dawsio

Będąc chorym na grypę pewnego razu wziąłem sobie jakieś tam 30mg podjęzykowo, miało miło posmyrać i zrobić klimacik.
Przez godzinę nie wiedziałem gdzie jestem.

Chyba jest jakiś związek, faktycznie %-D
  • 31 / / 0
dawsio pisze:
im więcej toksyn do przerobienia (leki + mxe), tym więcej do przerobienia przez wątrobę.
To pewnie racja. Tak czy inaczej z powodu ogólnego średniego samopoczucia przekładam zabawę z mxe.
Darkwind pisze:
Będąc chorym na grypę pewnego razu wziąłem sobie jakieś tam 30mg podjęzykowo, miało miło posmyrać i zrobić klimacik.
Przez godzinę nie wiedziałem gdzie jestem.
To z kolei brzmi jak zachęta. Ekonomia xD
Mimo wszystko mxe poczeka w szufladzie na "lepsze czasy"
???
  • 3205 / 176 / 0
Jak dobry sort, to 30mg jest w stanie tak porobić :-)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 7 / 0
Sort był ok, ale brałem go wcześniej i mocno robiło mnie 50-60mg. A to i tak nie tak mocno.
  • 451 / 14 / 0
MXE wchodzi w tolerancję krzyżową z tryptaminami/lizergamidami/Fenyloetyloaminami albo z substancjami z grup MDxx, APxx , ? pewnie było poruszane już to , a i jak myślicie 1-2tygodni przerwy pomiędzy następnymi tripami na MXE to całkiem dobrze ? czy lepiej dłuższe walić przerwy
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1857 / 70 / 80
Nie wchodzi w tolerancje z tym co wymieniłeś.
  • 385 / 7 / 0
Z MDXX na pewno nie?
  • 460 / 3 / 0
zak17 pisze:
MXE w niewielkich ilościach ma charakter antydepresyjny czyli na kacowym zejściu można zapodać natomiast
Ile to te ''niewielkie ilości'' ?
Ile nie miał byś hajsu, ile nie miał byś rzeczy,
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy.
.
  • 264 / 2 / 0
zesniffowalem 50min temu tak z 40mg MXE nosem i w sumie nic, to jak moze powinienem rozpuścić w spirycie rektf. i wypic czy moze poczekac lub bylo za malo? Moze miec cos wspolnego fakt ze wczoraj dexilem? Moge sobie teraz zwapo troche urki czy czekac na efekts? srry za styl ale nic mi sie nie chce..........
  • 82 / / 0
deHuann pisze:
Moze miec cos wspolnego fakt ze wczoraj dexilem?
Tak, może.

Czy to nie przypadkiem sort w postaci pudru?
Uwaga! Użytkownik jewkilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.