Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Będąc chorym na grypę pewnego razu wziąłem sobie jakieś tam 30mg podjęzykowo, miało miło posmyrać i zrobić klimacik.
Przez godzinę nie wiedziałem gdzie jestem.
Chyba jest jakiś związek, faktycznie
dawsio pisze: im więcej toksyn do przerobienia (leki + mxe), tym więcej do przerobienia przez wątrobę.
Darkwind pisze:Będąc chorym na grypę pewnego razu wziąłem sobie jakieś tam 30mg podjęzykowo, miało miło posmyrać i zrobić klimacik.
Przez godzinę nie wiedziałem gdzie jestem.
Mimo wszystko mxe poczeka w szufladzie na "lepsze czasy"
zak17 pisze:MXE w niewielkich ilościach ma charakter antydepresyjny czyli na kacowym zejściu można zapodać natomiast
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy..
deHuann pisze:Moze miec cos wspolnego fakt ze wczoraj dexilem?
Czy to nie przypadkiem sort w postaci pudru?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.