Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 791 / 7 / 0
to przez serotoninergiczne dzialanie klonow, ten jadlowstret i mdlosci znaczy sie
bardzo rzadki przypadek - masz pecha ;)
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 237 / 11 / 0
jak przed badaniem na padaczkę się stymulantami porobie jest szansa że mi ją zdiagnozują ?? Gdzieś już taką opinie słyszałem. Choroby nie mam ale chyba wiadomo po co mi te papiery...
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 155 / 1 / 0
literowki to nie wina klonow tylko wrodzonej silnej dysgrafii i dyskleskji (naprawde) , ziolka pare duzo ale strasznie drogie sie zrobilo i czasem mnie nie stac :(:( a klon niestety za free :( i tak mam marskosc watroby zostalo mi gora pare miesiecyt zycia ale raczej tygodni teraz to cyba poplyne na wszystko maxymalnie , udzielalem sie kiedys na tym forum , pracowalem w duposraczach , duzo zdrowia wam wszystkim i niech forum trwa jak najduzlej ja moze jeszcze cos napisze ale moje dni sa policzone salmonella w dziecinstwie i destrukcja w doroslosci sam sie doprosilem ale szkoda jest umierac juz nigdy nie pokocham kobiety, juz nigdy nie zaznam seksu ,jestem zmeczony pozdrawiam was
  • 1743 / 26 / 0
Wszystko przez duposracze :old: , a z marskością da się żyć załatw sobie heparegen i jedz dietetycznie, na noc można benzo.
Poddać się najgorszy wybór - your choice :-)
Non omnis moriar.
  • 92 / 1 / 0
Siema, nie wiecie czy klona normalnie moge kupic bez żadnej refundacji? Mialem do czynienia z innymi benzo, teraz kołuję to stricte na zwałę bo wydaje mi się najlepszym wyborem pod tym kątem.
Pytanie głupie, ale pytam na wszelki wypadek żeby recki nie marnować, skądś mam dziwne przeświadczenie że wszyscy to na P kupują... ?
Ewentualnie proszę mi polecić coś lepszego na postymulantowe samopoczucie o ile takowe COŚ istnieje. Z góry dzięki.
  • 1743 / 26 / 0
Po stymulantach każde BDZ dobre, ja bym wziął Nitrazepam i się wyspał, jak wybierzesz klona na 100% to zapłacisz bodaj 6,05zł w aptece :-)
Non omnis moriar.
  • 983 / 16 / 0
Klony są spoko jeżeli chodzi o zmniejszenie efektów ubocznych spidów.
Ja zacząłem ze stymulantami już będąc uzależnionym, nie wiem co to zjazdy, szczękościski itp. padaczki.
---
Dopóki nie zapomnę klona wieczorem i rano, bo tak to i bez stymulantów jest "jazda"

"Pytanie głupie, ale pytam na wszelki wypadek żeby recki nie marnować, skądś mam dziwne przeświadczenie że wszyscy to na P kupują... ?
"

Pewnie stąd, że kupowali ale do 1 stycznia 2012, bo klony były za darmo.
Teraz prawie wszyscy mają bez refundacji, bo wynosi ona 3,50zł więc nawet szkoda ryzykować że lekarz coś źle wpisze jeżeli mozesz mieć pewną receptę w cenie jednego browara...
  • 1027 / 5 / 0
Mój pierwszy raz z 2mg klona wyglądał mniej więcej tak, że miałam zaburzenia percepcji, wychodząc z pod prysznica prawie uderzyłam głową o podłogę bo chciałam się schylić po ręcznik. Następny raz już było ok. Po 4 dniach stosowania zrobiłam sobie 4 dniowy detoks, ale wczoraj znowu wzięłam popijając piwem bo nie miałam nic innego ułatwiającego mi uśnięcie. Po jakim czasie (teoretycznie) klony zaczynają uzależniać ? Na razie się kontroluje, ale z tego co niektórzy przeżywali to podobno można ''przypadkiem'' zjeść za dużo..
  • 1198 / 142 / 0
dopuki bedziesz je miala, to bedziesz brala z kazdym tygodniem wiecej, dopuki stracisz dostep i poczujesz zespol odstawienny.
  • 1027 / 5 / 0
Staram się nie brać dzień w dzień, a w stresowych sytuacjach, bo na to konkretnie miałam je przepisywane od lekarza. Gdy będę robić kilku dniowe przerwy to dawka 2-4mg będzie mi wystarczała? Nie chcę po krótkim czasie stosowania wdupiać pół paki..
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.