Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
W wawie na B. to znowu funkcjonuje ? Przejeżdżałem właśnie i sporo grzejników siedziało pod
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1179 / 124 / 0
Tak, jeśli w Szczecinie, to w Berlinie. Jest tam bardzo dobre połączenie kolejowe.
  • 96 / 3 / 0
08 września 2017AlienForms pisze:
W wawie na B. to znowu funkcjonuje ? Przejeżdżałem właśnie i sporo grzejników siedziało pod
Moze dlatego ze tam jest punkt ? Ogólnie w okolicy, na co drugiej ulicy jest diler, konkurencja ogromna, ale i cpunów dużo.
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 2372 / 317 / 0
bo była informacja jakiś czas temu, że ich tam pozamykali
Tak właśnie pamiętałem, że tam gdzieś jest punkt i pewnie dlatego paru przysypiało na stojąco ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 4 / / 0
08 września 2017Evilive pisze:
Siema, znalazłeś cokolwiek? Bo obecnie też tu jestem i muszę się raczyć jakimś ledwie klepiącym makiem.
Nie mam nic i muszę ciągnąć na aptekach. I czy mógłbym wiedzieć o jaką postać maku chodzi? Napisałbym prywatnie ale nie bardzo ogarniam jeszcze komunikatory na tym forum

Kończymy offtop - TiJaz
  • 18 / 2 / 0
Czy ktoś by chciał się wybrać do Trójmiasta lub W-wy. ..?
  • 14 / 3 / 0
Ja jestem z Wawy.
  • 19 / 1 / 0
Ja tez jestem z Warszawy. Ostatnio praga 2 sorty od 1 osoby jeden jasno brazowy 7/10 . Oraz bardzo jasny beż, tez ok ale slabo latal po srebrze. Ogolnie sytuacja w WWA ok.
  • 18 / 2 / 0
To co jaxis kontakcik ja z Kujawsko pomorskie ale chętnie bym się wybrała do Wa-wy no lepiej jak by było Trójmiasto bo bliżej. ..
  • 96 / 3 / 0
W Warszawie wolicie taki jasno brązowy towar czy ciemno brązowy ? Ja wole ten jasny, ale jest jeszcze taki bardzo jasny sort, to ten jest najslabszy, i jakoś późno wchodzi (roznica kilkunastu sekund w sensie a nie dwoch minut, wiadoma sprawa)
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.