Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 5 / 0
@Detronizator2
Kurde tylko ja już to zacząłem robić i już jestem 3-4 tydzień od jutra 6 mg , czyli już raczej cofnąć się nie mogę bo jakbym teraz nagle odstawił ten diazepam mógłbym poczuć się źle , ewentualnie to przyspieszyć , ale myślę że też mogę poczuć się źle i czy jest sen ? Tymbardziej że mam
Jeszcze lęk uogólniony w dzień i biorę Escitalopram, i boję się zwiększonego lęku i nasilenia objawowo
  • 927 / 289 / 5
Jak już jesteś tak daleko to możesz tak pozostać.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 92 / 5 / 0
Mógłbym teraz uciec odrazu na 5 mg bo dziś ostatni dzień jestem na 7 mg ale czy jest sens ?
  • 927 / 289 / 5
Jak na moje jest, o każdy mg warto walczyć
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 92 / 5 / 0
@Detronizator2

Wykruce tylko ten okres pociągnę ze 3-4 dni na 6 mg i wejdę na 5 mg 😀, a co powiesz czym najlepiej zregenerować gaba żeby nie było takie nadrwazliwe ? I pytanie jeżeli zejdę z tego relanium i będę słabo spał , mogę dorzucić sobie do tego trittico 75mg , mianseryne 30 MG , mimo iż biorę rano też Escitalopram 20mg , Mniejsze zlo od benzo ?
  • 2244 / 381 / 0
@powerade33 Z ciekawości - jak długo trwał ciąg i na czym, że GABA takie nadwrażliwe?
  • 3234 / 549 / 0
Ja myślę że nie ma tragedii skoro 6 Ci wystarcza, obcinaj co tydzień o 2,5 albo co dwa tygodnie sam ocenisz.

GABA niestety długo będą rozjechane ale może nie jakoś strasznie
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 70 / 11 / 0
Wiecie dlaczego bez tolerancji 30-35mg diazepamu (relanium) nie działa na mnie wcale?
  • 553 / 117 / 0
Może mi ktoś wyjaśnić czym te 'rozjechanie GABA' się objawia?

scalono - detronizator
20 stycznia 2024powerade33 pisze:
Kurde trochę się wystraszyłem bo ja to myślałem że diazepam to najsłabsze benzo i najłatwiej z niego zejść a tu mnie chłopaki trochę wystraszyli że 7 mg na jakiej jestem to duża dawka , hmmmm i co teraz robić dalej ciągnąć tym planem w poniedziałek już ma być 6 mg ? Czy może przeskakiwać co tydzień o 2 mg ? Szybciej , ale napewno będzie większa bezsenność , bo narazie po 7 mg diazepamu i 75 mg trittico to śpię jak dziecko chyba nawet lepiej niż na zolpidemie bo dłużej

scalono - detronizator

Tak silnie uzależnia ten diazepam ? Myslem ze to najlżejsze benzo właśnie do schodzenia z czego kolwiek , tymbardziej dr Ashton o tym pisze i z jej strony wziąłem tą rozpiskę do schodzenia z zolpidemu i tam jest żeby ucinać diazepam co 1mg co tydzień , z lekarzem konstultowwlem to mówił ze to dobra rozpiska, a wy mnie tu teraz trochę nastraszyliście , ale już jak biorę to 3 tygodnie i już jestem od pon na 6 mg , to nie mogę już się cofnąć albo żucic odrazu bo wtedy mogą być objawy odstawienne , których się boję 🥴
Z tego co mi ostatnio powiedział lekarz od uzależnień - to diazepam rzeczywiście jest najsłabszym benzo - wg jego przeliczników czterokrotnie słabsze od alprazolamu.
  • 3234 / 549 / 0
22 stycznia 2024jak89 pisze:
Może mi ktoś wyjaśnić czym te 'rozjechanie GABA' się objawia?
Na tym że wszystko Ci huczy, światło razi, masz (lekki) problemu z układem pokarmowym, widzisz lekko niewyraźnie, masz bezsenność.
I na tych cięższych etapach boisz się odezwać do ludzi. Dużo równych fobii się aktywuje których przed braniem nie było. Do tego oczywiście lęk.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...