Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 5 / 0
Ja lubię strasznie grafikę obrabiać to zrobię parę obrazkowych porównań jak się widzi normalnie i po zolpidemie. Nie wiem po co. Taki mnie pomysł naszedł. Słynny "efekt ortona" w Picassie troszeczkę na pewnych ustawieniach przypomina widzenie na Zolpi. Zaostrzone ale jednocześnie miękkie i z poświatą

Fuzja - D5
01 maja 2018Cold Steel pisze:
Zabawa do czasu, chwila moment i "ciekawe" efekty znikną.
Mnie akurat mocno trzepie. Bania przynajmniej godzinę do dwóch, potem jeszcze afterglowek. W sumie czasami do 4-5h. Ale ta główna bania przynajmniej 2h często gęsto po jednej tabletce. Mam bardzo dobry mózg do ćpania bo wszystko klepie mocno w małych ilościach. Poza tym wiem, że ciekawe efekty znikną. Może i wypowiadam się w tym wątku pierwszy raz, ale zajadaczką (w ciągach) zolpidemu jestem już dobre kilka lat, doskonale znam jego działanie na wylot, nie trzeba mnie uświadamiać, a raczej pytać można jeśli już. Ale gadatiwa jestem po tym Zolpidemie zaraz banana dostanę xD

Fuzja x2 - D5

Najbardziej mnie ciekawi jak bardzo się kurwa zdziwię za kilkanaście godzin jak poczytam ten wątek na trzeźwo i się popukam w czoło
Uwaga! Użytkownik 1wQhyMiSGRl8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 25 / 0
Tolerancja w końcu poleci w górę, przy zolpidemie to szczególnie szybko rośnie. Chyba, że zażywasz go "od święta", to zwracam całkowicie honor.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 3014 / 1020 / 0
@up dokładnie, po prostu niska tolerka.

za niedługo będzie inaczej.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 68 / 5 / 0
Od święta. Max 3-4 dni z rzędu. Paczuszkę mam na powiedzmy miesiąc, dwa. Zależy jak bardzo mam ciśnienie na ćpanie i czy dzielę się z przyjaciółmi ćpunkami czy nie. A paczuszkę na moim zadupiu nie tak łatwo zdobyć, więc taką imprezę zolpidemową sobie funduję nwm, raz na rok.

Fuzja - D5

Więc faktycznie tolerka skacze, ale potem zolpidem się kończy albo ja mam już dość skutków ubocznych, np. biegunki, i przestaję brać, i tolerka spada znowu do zera, aż do kolejnego ćpania gdzie jedną tabletką jestem urobiona aż strach wstawać z krzesła
Uwaga! Użytkownik 1wQhyMiSGRl8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 25 / 0
A ile taka przerwa mniej więcej trwa u Ciebie?
  • 3014 / 1020 / 0
no to nie masz się czego bać. ja ten specyfik mam zapewniony co wizytę u lekarza, więc gdybym robił sobie takie bajlando co chwile to magia by znikła, a pojawiło się uzależnienie. biorę 10-20mg do spania jak mam gorsze dni i jestem zestresowany.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 68 / 5 / 0
Jakie są substancje naturalne bądź nie, podobne w działaniu do Zolpidemu? Takie niekoniecznie halucynogenne, jeno właśnie takie słodkie i urocze oniryczne przepełnione MAGIĄ (tak, w końcu znalazłam odpowiednie słowo) ćpanie? Tylko jednocześnie takie, gdzie człowiek w razie czego ogarnia co się dzieje i jak np. przychodzi wujek pożyczyć śrubokręt to się ogarnia na tyle, żeby mu go dać. Tu właśnie zolpidem jest dobry w tym, że niby nieogar na chuja, ale jak trzeba coś ogarnąć, to ogar jest. Są podobne substancje?
  • 468 / 25 / 0
Są, ale ja nie będę rozećpywał młodych dziewczyn %-D
  • 3014 / 1020 / 0
benzodiazepiny na przykład. halucynacji się po nich nie spodziewaj.

with regards, przodownik
  • 68 / 5 / 0
01 maja 2018Cold Steel pisze:
A ile taka przerwa mniej więcej trwa u Ciebie?
Taka przerwa, believe it or not, trwa u mnie zazwyczaj rok. Kupuję opakowanie, pozbywam się go w onirycznych przeżyciach w ciągu max. dwóch miechów, potem odzywa się "uduchowione" ja które mówi "słuchaj, nie ćpaj już, co? Lecz się lekami, ale nie ćpaj leków których nie potrzebujesz, masz po tym biegunkę i czasami Ci niedobrze, to chyba znak, że to miesza w Twoim organiźmie". No i sobie mówię STOP. I przestaję na rok, czasami półtorej. Ale jak to mawiał mój kolega, "ćpun zawsze ćpunem będzie". Więc po tych 12-15 miesiącach przychodzi moment, że mama np. idzie do magika a ja znikąd, na spontanie, "ej mamo, weź mi zolpidem".

Taki cykl się już u mnie toczy od dobrych 7 lat. I jak widać nadal trzepie, więc dobry cykl :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.