Szczytowym osiągnięciem głupoty w tamtym czasie było wypicie ok. 0,7l wódki i po ok. 2-3h połknięcie garści tabletek (w sytuacji stresowej, policja itd.). Poszedłem spać i jak gdyby nigdy nic obudziłem się nad ranem z bólem głowy i niezłym halo. Jak potem liczyłem to powyżej 10 szt. naraz. Aż dziwne, że to nie był zgon śmiertelny.
A detox na samym benzo wspominam bardzo dobrze. Lajtowo zszedłem i po 10 dniach wypisałem się na własne żądanie
04 listopada 2020Pathfinder pisze:Kompletnie nie rozumiem sensu tej wypowiedzi. Właśnie trzeba i należy pić alkohol podczas zażywania baklofenu, co zostało wyczerpująco omówione w książce Ameisena, a jeżeli komuś nie chce się czytać, to niech chociaż obejrzy film:02 listopada 2020london5 pisze: Byle nie pić alko do baklo, człowiek dostaje małpiego rozumu.
A mnie po baklo mega ciągnie do alko.
https://www.youtube.com/watch?v=x3oH-b-JuSY
Żartuję mam to w dupie dobrze, że w końcu zmądrzałem i od kilku miesięcy jestem na tylko albo aż na 900 pregi, 100 baklo, 2mg alpry albo klona albo razem albo w ogóle zależy od dnia, opio już odstawialem i powolutku chcę zerwać z tym i wyzetować tylko nie wiadomo czy dam radę wiedząc jaki to jest hardkor i męczarnia kurewska. Czytam, że niektórzy dawają radę inni ni chuja. Zobaczymy.
Pisałem raz czy dwa tutaj czy w wątku o predze, że przeżyłem chyba wszystkie możliwe fazy po tych cukierkach jakie mogą być.
Ciekawe ile utrzymam rekord
btw. na zjebę po ciągu na baklo, poza benzo, mi pomogło wejście na pregabalinę, co prawda w dawkach 600-900mg
Znajomi mówią na mnie : Irlandczyk(z filmu o kolesiu, na którego było kilka zamachów, chcieli go odstrzelić ale zawsze udawało mu się wyjść bez szwanku, oczywiście do czasu-BTW polecam film).
Miałem 2 wypadki samochodowe, w jednym przy prędkości 170km/h uderzenie w barierke. Było kilka dachowań, auto do kasacji a nie miałem nawet lekkiego zadrapania. Podobnych sytuacji miałem jeszcze trochę ale zawsze wychodziłem z tego dobrze.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.