Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 1008 / 204 / 2
Ale pierdolicie, akurat ja sobie postanowiłem kontrolę po koniec zeszłego roku (wcześniej ciąg jakieś 4 miesiące) i tego się trzymam, ostatnio miałem miesiąc przerwy, wcześniej ze 3 tygodnie i tak sobie biorę na sportowo i wcale mnie nie ciągnie do brania częściej, bo się już ciągów wystrzegam - magia za szybko znika i staje się to codziennością, czyli zupełna strata kasy. Na co dzień mam dobrze ustawione leki od psychiatry, więc może dlatego mi się udaje brać na sportowo, ale ważne, że działa.
Najgorzej jest sobie wmawiać "nie da się tak, muszę brać już codziennie do końca życia" %-D Wszystko się da, tylko trzeba sobie znaleźć zamiennik, ja mam teraz fajną grę i filmy, więc nawet nie myślę o kodzie.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 701 / 0
Parę razy kody próbowałem i się nie wjebałem, licha faza, mj lepsza. Z opio petydyna mi się podobała.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1916 / 335 / 2
Wszystko się da, tylko trzeba sobie znaleźć zamiennik

No dokładnie, ja od paru dni pije codziennie i też jest dobrze heheheheheh wiadomo że jakby był towar to bym napierdalał, ale jak to pięknie okreslił Ujebany jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

swoją drogą po najebanemu jakoś się kurwa nie wiem oświecenie łapie, śmieje się z tych jebanych opioidów i co kurwy nie biorę was już jakiś czas ssajcie mi chuja
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
Ja kodeine reguralnie biore od kilku lat, przymierzam sie do odstawki, gdyz ostatnio tylko cieple dlonie mi sie robia na chwile i tyle z bani.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 38 / 0
Ja się wkręciłam w chuj, a w połączeniu z alprą fajnie mnie poskładało. Jak trochę zjechało, to poleciałam do apteki, bo zaraz już by była zamknięta. Myślałam, że będzie problem, ale widocznie dobrze mi patrzy ze spizganych oczu.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 1106 / 221 / 0
Mi zaginęła gdzieś jakiś czas temu magia opio, czuję tylko ciężki łeb. Wogóle to kiedyś tylko czekałem cały dzień podjarany, żeby wieczorem się naćpać, a teraz odwrotnie - nie dość, że zero euforii przed i po walnięciu, to czekam na nowy dzień, żeby porobić coś na trzeźwo. Chyba dobry moment na odstawkę, dłuższy dzień i pogoda też już będzie sprzyjać. Kiedyś miałem zupełnie odwrotnie, a teraz gdybym nie bał się skręta po benzo, to bym wpierdalał jak teraz opio.
  • 3455 / 561 / 2
Nie bede sie nadal spowiadal. koda z glowa jest okey. Ale i tak przymierzam sie do odstawki nie tylko jej, a calego tego syfu amph, tytoniu, alkoholu. Chce byc lepszym czlowiekiem. Zmieniajac siebie na lepsze zmienie chociaz siebie zawsze to jakis krok w ludzkosci.

Tyle, ze z drugiej strony to zycie na trzezwo nieoszukujmy sie nawet zajadlym cpakom sportowym, po pewnym czasie biegania, plywania itp nadal czuje sie ten niedosyt a moze jednak jedna dzialke i tak 34% bierze kolejna piatke fety u dilera. Nie oszukujmy sie zeby byc na te pustke po cwiczeniach i dlugim okresie niebrania najwazniejszy jest osrodek samemu sobie tylko sie po misiacu dwoch upada.

Ja przeszedlem Familie Gliwice i wiecie co sporo sie tam nauczylem jednak powrocilem do brania weekendowego, choc czesto mysle ze robie zle. Osrodek to nie wszystko i tu mamy te bledne kolo mozna 20 lat nie brac i nacpac sie jak jakis uom.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 303 / 0
@Drevolt
@rockens

słyszałem że tu bałaganik robicie w opio dziale
prosiłbym was grzecznie o spokój ok ;) nie zabraniamy wam się cisnąć po sobie od kurew do woli, tylko róbcie to sobie w tasiemcu, a nie w dziale tematycznym
następnym razem nie będę taki grzeczny

powiem wam że ja już z miesiąc czysty i czuję się dobrze :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 384 / 63 / 0
Toż ja już dostałem warna i nie piszę z nim od wielu dni, poza tym, nie żywię urazu do nikogo, nie obchodzi mnie to xD

A ja powiem, że kilka dni niczego nie czułem po odstawieniu, a dzisiaj mnie tak przyjebało z braku kody, że naćpałbym się teraz czymkolwiek, żeby zapomnieć, hujuwka
?
  • 325 / 38 / 0
Ja dziś niby mialam zrobić sobie wolne, ale jednak wyruszyłam na tripa po aptekach. Wlasnie wróciłam.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
Zablokowany
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.