Najgorzej jest sobie wmawiać "nie da się tak, muszę brać już codziennie do końca życia"
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
No dokładnie, ja od paru dni pije codziennie i też jest dobrze heheheheheh wiadomo że jakby był towar to bym napierdalał, ale jak to pięknie okreslił Ujebany jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
swoją drogą po najebanemu jakoś się kurwa nie wiem oświecenie łapie, śmieje się z tych jebanych opioidów i co kurwy nie biorę was już jakiś czas ssajcie mi chuja
Tyle, ze z drugiej strony to zycie na trzezwo nieoszukujmy sie nawet zajadlym cpakom sportowym, po pewnym czasie biegania, plywania itp nadal czuje sie ten niedosyt a moze jednak jedna dzialke i tak 34% bierze kolejna piatke fety u dilera. Nie oszukujmy sie zeby byc na te pustke po cwiczeniach i dlugim okresie niebrania najwazniejszy jest osrodek samemu sobie tylko sie po misiacu dwoch upada.
Ja przeszedlem Familie Gliwice i wiecie co sporo sie tam nauczylem jednak powrocilem do brania weekendowego, choc czesto mysle ze robie zle. Osrodek to nie wszystko i tu mamy te bledne kolo mozna 20 lat nie brac i nacpac sie jak jakis uom.
@rockens
słyszałem że tu bałaganik robicie w opio dziale
prosiłbym was grzecznie o spokój ok ;) nie zabraniamy wam się cisnąć po sobie od kurew do woli, tylko róbcie to sobie w tasiemcu, a nie w dziale tematycznym
następnym razem nie będę taki grzeczny
powiem wam że ja już z miesiąc czysty i czuję się dobrze :)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
A ja powiem, że kilka dni niczego nie czułem po odstawieniu, a dzisiaj mnie tak przyjebało z braku kody, że naćpałbym się teraz czymkolwiek, żeby zapomnieć, hujuwka
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.