Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
Zyje tu ktos w ogole jeszcze??? Ponawiam pytanie o Wrocław - ktos, cos jakies wiarygodne info (albo chociaz gdzie ewentualne sie pokrecic) - tylko bez glupkowatych tekstow dworzec srozec itd.
Jesli chodzi o biezace info warszawskie to czarna twarda skala. K... kosc prawie nie mozliwa do rozkruszenia musialem napier.... mlotkiem zeby rozkruszyc. (dolaczylbym zdjecie ale jest juz w kropli wiec nie bede sie wyglupial)
Troche dziwny posmak, ale plywa ok. Na poczatku przez chwile troche sie gotuje ale minimalnie.... i naprawde dobrze plywa potem...
Moc - no mysle ze w stosunku do ostatniego pseudo materiału to dosyc przyzwoita. Jebn...cie nie najlepsze ale dlugi czas trwania i nod'u... Takze da sie przezyc....

No to czekam na jakies wroclawskie info w takim razie.....Moze w koncu ktos ogarniety ktory uzywa talk hype sie trafi.... :)
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 2 / 0
We Wrocławiu sucho? Mieszkam od jakiegoś czasu na sławnym trójkącie ale tutaj chyba tylko speed i dopy:(
  • 280 / 20 / 0
we Wrocławiu jest wszystko, praktycznie dosłownie
  • 13 / / 0
W 71 są fajne miejscówki gdzie jest pełno ćpaków (okolice Jana Pawła przy rzece) - jak ktoś nie jest głupi to wie o jakim miejscu piszę.
  • 15 / / 0
majki jest w kato bardzo dużo w czwartki.
  • 637 / 17 / 0
Wrocław ma nadal największe zapasy na nadodrzu. Jakościowo różnie, max ocena 3-. Przynajmniej dużo sypią
  • 2 / / 0
Kojarzy ktoś może gdzie można kupić brauna w zachodniopomorskim? Miałam zawsze od jednego kolesia, ale sie wyprowadził i lipa
Uwaga! Użytkownik Charlottka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
W Berlinie najlepiej jeśli chodzi o stosunek odleglosc/cena/ jakość. Jest jeszcze trójmiasto, ale o wiele ciężej Ci będzie coś tam ogarnąć.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2 / / 0
Wlasnie mam byc w Berlinie jakos niedlugo i tak myslalam czy by nie stamtad. Ogarniasz moze klepsydra w jakiej okolicy i tak mniej wiecej na jaka cene sie przygotowac?
Uwaga! Użytkownik Charlottka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 2 / 0
Oj dawno mnie tutaj nie było, uparłem się, że muszę przestać ćpać, bo za dużo głupot człowiek robi, i minęło parę miesięcy, a para to dwa ;-) W Warszawie jest teraz mega kozacki towar, kto wie gdzie szukać to znajdzie. Na pewno nie cut, bo pozawijali stamtąd wszystkich, ale jak znam życie, pustka musi zostać wypełniona. Proponowałbym się przejść w okolicę ul. cut i cut i może coś poszukać ;-) Pozdr

I znowu się wjebałem...

Wycięte to, czego być w tym poście nie powinno; ja słownie pouczam by nie umieszczać w postach wrażliwych danych, czy zasługuje to na inną formę kary - niech sądzą wyżej. Za to na pewno koledzy z wyciętych miejsc by Cię osądzili, jakby zobaczyli... ;-) - Jamedris
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.