ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
Re: Samobójstwo
Nieprzeczytany post autor: Hexe »
Ledu, nie chrzań głupot! :o Bigne do Ciebie po tyrze od razu! Trzymaj się, pyszczku, i przyjmij już tutaj moc pozdrowień od naszej integracyjnej ekipy! :*
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 3699 / 613 / 1
Co to jest wscieklica?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1545 / 1586 / 0
chyba chodzilo o wscieklizne
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5382 / 988 / 0
No tak. Slowni mi przekreca wyrazy. Juz sie nie czepiajcie. Temat raczej do kryzysowych- juz zglaszam sam siebie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 7 / 2 / 0
Po kilkunastu latach na stymulantach lecze się psychiatrycznie, biorę leki, dodatkowo co jakiś czas jeżdżę na terapie. Też miałem chwilę słabości, brak chęci, zero motywacji. Nie widziałem wyjscia, myślałem że nic nie polepszy mojego stanu. Na szczęście się mylilem.
Kiedys mojej terapeutce powiedziałem, że wielokrotnie byłem blisko od próby samobojczej, ale koniec końców zabrakło mi odwagi żeby zrobić ten ostateczny krok, bo z tylu glowy zawsze miałem jakaś mała myśl że kiedyś będzie lepiej. Usłyszałem wtedy że to wcale nie tchórzostwo, a odwaga nie poddać się do końca i uciec od całego meczacego życiowego bajzlu.
Pamiętam jeszcze jedna sytuację, żona wyjechała na 4 dni, straciłem kontrole. Na zmianę szła meta i feta, w ogole nie wychodziłem z domu, Nagle poczułem bol w klatce, nierówne bicie serca, obraz zaczął się sciemniac. Mimo iż tak wszystko bylo mi obojętne, to szybko przeszła mi jedna myśl - nie teraz, nie w taki sposob, że jak to będzie beze mnie.
Myślę że wiele osób, w tej ostatniej chwili chciałoby zmienić swoją decyzje.
Takze zawsze można spróbować sobie pomóc, zwłaszcza że życie jest jedno, a po nim jest wielka niewiadoma.
  • 239 / 45 / 0
Ostatnio trzy zupelnie niepowiazane ze soba osoby ktore znam namawialy mnie mniej lub bardziej bezposrednio zebym sie nie zabijal. Wcale nie zamierzam sie zabijac .__.
Co o tym mam myslec pamietniczku?
  • 505 / 92 / 0
Dowiedziałem się o samobójstwie osoby która dość dobrze znałem.
Gdy się myśli samemu o samobójstwie, wygląda to spoko, walisz się w łeb i masz spokój.
Inaczej to wygląda oczami innych...
Ukoiła Swój chad-owski ból
Nim cokolwiek zrobicie, pomyślcie ludzie tylko o jednym, jak byście się czuli, gdyby ktoś z Waszego otoczenia odszedł na własne życzenie...
  • 101 / 11 / 0
Dzisiaj też miałam czarne myśli. Sprawy sądowe, kary pieniężne na które nie mam grosza, brak pracy i zdrowia zarówno psychicznego jak fizycznego. Dobrze że zażyłam tram i benzo co pomogło. W domu sama jak palec czułam całkowitą bezsilność. Odroczyłam to pigułkami. Muszę żyć dla męża i córki. Trzeba jakoś walczyć o to cholerne życie...
Uwaga! Użytkownik elunei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 101 / 11 / 0
...kosz...
Uwaga! Użytkownik elunei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 505 / 92 / 0
Każdy śmierć innych przeżywa na swój sposób. Elunei, masz dla kogo żyć, nie popełniaj tego błędu. Mieć kogoś obok to najważniejsze co można w życiu posiadać.. Wystarczy pomyśleć troszkę, jak wyglądało by nasze życie bez pewnych osób
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.