Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 537 / 35 / 0
Kupiłem sobie jakiś czas temu crackera i 100 nabojów, o tym że za pierwszym razem odmrożenia palca miałem nie wspomnę.

Zauważyłem że te grube balony z gumką recepturką są najlepsze, wchodzą 4 naboje N2O.
Nie wiem czemu ale za każdym razem czuję się jak po dobrym wiadrze i taki przebłysk aaaa to to samo co mj
Mieszane uczucia mam do N2O
  • 1 / / 0
Kolejny raz to brałem, pole widzenia było małe, ale duże, ruskie techno grało w tle, czułem się jakby mi ktoś oczy wlepił na tył głowy, wszystko było takie jasne...

Warto było
  • 1 / / 0
,,Buzz'' bardzo podobny do tego konopnego , jednak uczucie jest troszkę inne... Znieczulenie głównie twarzy , szum podobny do konopi , po przerobieniu większej ilości zgodnie z odwrotną tolerancją pojawia się silniejszy efekt. A co za tym idzie pojawia się charakterystyczny dźwięk podobny do laserów w filmie Star Wars. Mogą pojawić się małe wizualne przy zamkniętych oczach , przy otwartych prawie nie zauważalne. Z racji tego że to dysocjant , określiłbym go tak, że bliżej mu do alkoholu , lecz buzzem przypomina konopię. Tak pojawia się bardzo dużą euforia , przynajmniej w moim przypadku.
  • 604 / 115 / 0
panowie, jakie macie sposoby na wdychanie tego
bo u mnie wszystko idzie ok, napełniam balonika jednym nabojem, ale tu pojawia się problem. robię tak jak polecają, że do 50% powietrze, potem balonik do ust, wdech czystego N2O do 100%, a potem oddycham z balonem przy ustach, jednak wtedy wdycham przeciez tą mieszankę, a N2O tam ciągle duzo jest, chcę balonik oproznic z N2O, ale da się tylko gdy upuszczam z ust poza balon...
a z innej beczki to gleboko do pluc i trzymacie dlugo jak buchy? ja tak probowalem
no i z 1 naboju czułem cos dziwnego, lekki headspace/odrealnienie, ale brak eufo, chyba zdecydowanie za słabo? a jak mam napełnić dwoma nabojami to tym bardziej tego nie zmieszczę i zmarnuję...
  • 577 / 180 / 0
Ja napełniam balonik 2 nabojami i robię łącznie 3 wdechy każdy trzymając 10s. Pierwszy wdech jest 50% z balonika i 50% powietrza a pozostałe 2 100% z balonika. I najważniejsze jest to że nie robię wdechów powietrza pomiędzy zaciągnięciami z balonika, a wydechy robię na zewnątrz a nie z powrotem do balonika.

-------------

Tylko usiądź wygodnie bo zanim wypuścisz powietrze z ostatniego wdechu to cie zmiecie z nóg. Muzykę najlepiej sobie tak ustaw żeby drop (czy jakiś inny ciekawy moment) był gdzieś pod koniec ostatniego wdechu czyli gdzieś 30s od początku wdychania.

Scalono. taurinnn
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 216 / 39 / 0
N2O jest dużo fajniejsze od poppersów.
Ale w tej cenie to klęska.
Jakoś nie mam po nim niczego innego poza utratą tożsamości i depersonalizacją, zero cevów.
Lekka euforia i różne rodzaje pisku w głowie plus wrażenie, że to już się działo, rozkminy typu może ja tu jestem wieczność i cała moja egzystencja to wytwór mojego mózgu, nigdy stąd nie wstawałem i tak już jest od początku, wszystko co widziałem to iluzja była.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 5841 / 1210 / 43
Jaki jest czas działania >?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 577 / 180 / 0
Mniej niż 2 minuty peaku i później kilka minut afterglowu.
  • 604 / 115 / 0
10 lipca 2019NiebieskiLis pisze:
Ja napełniam balonik 2 nabojami i robię łącznie 3 wdechy każdy trzymając 10s. Pierwszy wdech jest 50% z balonika i 50% powietrza a pozostałe 2 100% z balonika. I najważniejsze jest to że nie robię wdechów powietrza pomiędzy zaciągnięciami z balonika, a wydechy robię na zewnątrz a nie z powrotem do balonika.

-------------

Tylko usiądź wygodnie bo zanim wypuścisz powietrze z ostatniego wdechu to cie zmiecie z nóg. Muzykę najlepiej sobie tak ustaw żeby drop (czy jakiś inny ciekawy moment) był gdzieś pod koniec ostatniego wdechu czyli gdzieś 30s od początku wdychania.

Scalono. taurinnn

Dzięki. Robię tak i działa spoko. Ale jako że nie miałem nigdy dośw. z inhalantami, czas działania jest MEGA krótki.
Od kiedy mam N2O - jakieś 2 tyg - to sobie codziennie po kilka razy balonikuję.

Jakie są zasady redukcji szkód przy tym? Trochę mało info, oprócz tego żeby nie stać, bo można sobie główkę rozbić i żeby uważać na rozmrożenia.

Czy codzienne kiranie grozi czymś, siada np. na pęcherz jak inne dyso?
  • 577 / 180 / 0
Częste używanie N2O wypłukuję witaminę B12 (tak jak kawa "wypłukuję" magnez) więc warto ją suplementować. Był przypadek że koleś używał kilkanaście razy dziennie przez kilka miesięcy i dostał uszkodzenia nerwów od tego, ale to taki bardzo bardzo skrajny przypadek.

Oprócz tego to pamiętaj żeby się dotleniać, nie robić tego na stojąco i nie odmróź sobie niczego. Nie natknąłem się na jakieś inne niebezpieczeństwa czy toksyczność. Jak dla mnie to N2O to chyba najbezpieczniejsza z używek jeżeli nie używa się jej jak idiota. No i oczywiście nie kupuj sobie przypadkiem butli N2O z maską jak u dentysty, bo to już jest skrajna głupota i przepis na samobójstwo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.