Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Co organizm to inaczej. Łatwo możesz to sprawdzić. Wystarczy odstawić na 3 dni. Pregabalinę lepiej używać doraźnie przed jakimś ważnym wydarzeniem, wyzwaniem. Codzienne branie doprowadza tylko do uzależnienia, z którego ciężko wyjść.
@tramalowysong
Niektórych samo zioło schizuje, więc niektórym zioło może dodatkowo powiększyć lęki. Ja sobie nie wyobrażam zajarania na odstawienie czegoś.
Edit.
Mam wrażenie, albo mi się zdaje, że objawy z odbicia są nasilone w upały, a jak się ochłodzi, to lepiej się odstawkę znosi? Jak wasze wrażenia z odstawiania w zależności od aury?
@pomasujplecki @tramalowysong @niki @hubii
Edit2.
W środę lub czwartek nie miałem już Valused na zaśnięcie więc zarzuciłem 30mg baklofenu. Wyraźnie wyczułem taką dawkę i dobrze mi się spało. Z rana trochę nieogar, ale w pracy jak się rozkręciłem to bardzo dobrze się pracowało. Znaczy się tolerka na baklofen wyzerowana i mało tego, kiedyś na początku baklofen solo w dawce 75mg na mnie nie chciał działać. Dopiero na podkładce pregabaliny się aktywował, dlatego cały czas miksowałem te dwie substancje i od tego miksu się uzależniłem. Jednak baklofen łatwiej i na dłużej odstawiłem. Z pregabaliną był większy problem i nadal jest, bo miałem nawrót objawów z odbicia od samej pregabaliny.
od pt do dzis zero pregaby, lęki się zmniejszają ale dalej są, tera akurat mam nocki xdd
kawa dalej jakby nasilała ale nie zawsze, albo chujowa kawę też mogę miec
miałem ostatnie 75mg w razie czego ale wyprałem w spodniach także takto leci, czysty towar
pregaba sama siebie dojebala na koniec tym charakterystycznym ubytkiem pamięci aby wyjąć tabsa że spodni xdd trochę breszka
po nast. paczkę narazie nie lecę, pozdro
Oczywiście w końcu i benzo odstawiam, nie jest to miłe, psychika jest zrujnowana no ale pamiętam że po pregabie objawy fizyczne były dużo bardziej nieprzyjemne.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.